Catherine Zeta-Jones sztárpár Michael Douglas szerelem házassági évforduló Ellen DeGeneres kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micheal Douglas és Catherine-Zeta Jones kapcsolata egyáltalán nem volt mentes kisebb-nagyobb összezördülésektől. A színész azonban most meghatóan nyilatkozott kapcsolatukról Ellen DeGeneres showműsorában.

A 70 éves sztár szerelmesebb, mint valaha. „Őrülten szerelmes vagyok. Azt hiszem, minden párkapcsolatban vannak olyan nehézségek, mint nálunk voltak. De most erősebb a kapcsolatunk, mint korábban bármikor." A sztárpár egyébként olyan régóta van együtt, hogy a színész el is felejtette, hányadik házassági évfordulójukat ünnepelték legutóbb. Aztán végül sikerült kibogozni Ellen segítségével: a tizenötödiket.

Forrás: AFP/Grant Lamos Iv

A párnak egyébként két közös gyereke van, Michael 14, Carys Zeta pedig 11 éves. A páros többször is különköltözött már, de néhány hónap után mindig sikerült rendezni nézeteltéréseiket. A rosszízű pletykák azonban újra és újra előkerülek. Mi mindenesetre drukkolunk nekik!

Milla Jovovich két hete nem vette le a pizsamájáthttp://www.life.hu/intim/20150416-milla-jovovich-kislanya-szuletese-ota-pizsamaban-van.htmlA híresség kislánya, Dashiel kéthetes, de már rengeteg képet láthattunk róla. Milla Jovovich ezúttal azt is megmutatta, hogy pihen mellkasán a kisbabája szoptatás után.Intim--Szerelmi bánat miatt lett pornós Aleska Diamond!http://www.life.hu/intim/20150416-aleska-diamond-oneletrajzi-konyveben-arrol-is-vall-hogy-miert-lett-pornoszineszno.htmlAleska Diamond jövő héten megjelenő önéletrajzi regényében meséli el részletesen az elmúlt tíz év történetét, például azt is, hogy miért kezdett el pornózni. Az egész valahogy így kezdődött: 19 évesen rajtakapta szerelmét egy másik lánnyal csókolózni.Intim--Ez ám a szerelem! Charlize Theron szerint Sean Penn a legdögösebb pasi a világonhttp://www.life.hu/intim/20150415-charlize-theron-szineszno-szerint-sean-penn-a-legdogosebb-pasi-a-vilagon.htmlNagyjából egy évvel ezelőtt robbant a hír, hogy Charlize Theron és Sean Penn együtt vannak. Azóta is úgy tűnik, hogy nagy a szerelem a színészpáros között, legalábbis Charlize Theron legutóbbi interjújából csakis erre lehet következtetni: olyan édesen nyilatkozott a kapcsolatukról.Intim--Kisfiút vár Alec Baldwin fiatal feleségehttp://www.life.hu/intim/20150413-alec-baldwin-szinesz-felesege-hilaria-baldwin-kisfiut-var.htmlAlec Baldwin várandós felesége rengeteg képet posztol magáról az Instagramra. Rendszerint egy-egy fehérneműs fotóval is meglepi követőit a kismama, akiről kiderült, hogy kisfiút vár.Intim--Túlságosan vad lett Madonna színpadi csókja – fájdalmat okozott a csókpartnerénekhttp://www.life.hu/intim/20150413-madonna-vadul-csokolozott-a-szinpadon-a-coachella-fesztivalon.htmlMadonna a híres Coachella fesztiválon lépett fel vasárnap. Az énekesnő, aki 56 évesen is állandóan a feltűnést keresi, meglehetősen vad csókot adott egy fiatal zenésznek a színpadon. Szegény fiúnak ráadásul úgy tűnik, hogy komoly fájdalmat okozott a féktelen csókolózás.Intim--Íme, Amber Rose leszbikus csókja!http://www.life.hu/intim/20150413-amber-rose-es-amy-schumer-leszbikus-csokot-valtott-az-mtv-movie-awardson.htmlA vasárnap esti MTV Movie Awardson Amber Rose leszbikus kedvében volt: hosszú csókot váltott a mellette ülő, amerikai stand-upos Amy Shumerrel.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.