Berki Krisztián kitálal - Ezért szakított Pamelával

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Hódi Pamela TV2 szerelem szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat veszekedtek, de szerették egymást, házasságot terveztek, ami aztán valamiért mindig elmaradt. Egy ideje együtt dolgoznak az Éden Éjjelben, szemmel láthatóan jóban maradtak, a szerelem azonban véget ért... 

A műsorvezető a TV2 Babavilág című műsorában vendégeskedett kislányával. Elmondta, Natasa Zselyke valódi szerelemgyerek, de Pamelával társként nem tudtak együttműködni. Ő nem tudta megadni a nőnek azt, amire vágyott, ugyanakkor Pamela sem tudta biztosítani számára a kellő szabadságot.

Berki Krisztián szerelmes - De ki ez a lány?

A műsorvezető szombaton új szerelmével szelfizett. A képet az Indájára tette fel, és nem tagadta, szerelmes. Mi itt írtunk erről.

"Pamelánál jobb anyukát nem is kívánhatnék Natinak" – tette hozzá Berki, és arról is beszélt, hogy Pamela is azon van, hogy minél többet lássa a kislányt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.