Vége? Nyári Dia és Tóth Marci különköltöztek

Forrás: Facebook/Nyári Dia -
X-Faktor Hanna Nyári Diana szerelem Barátok közt Tóth Marci szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Hannája és az X-Faktor énekese egy év után szétköltözött. Vajon mi történhetett?

Az egy évig tartó szerelem hullámvölgybe érkezett. A fiatalok albérlete kiadó, ahogy ez Nyári Dia közösségi oldalán olvasható. A Blikk megkereste az érintetteket, de Marci nem kívánt nyilatkozni, azonban menedzsere, Máté Gyárfás igen.

Forrás: Facebook/Nyári Dia

„Minden kapcsolatban lehetnek nehezebb időszakok, Marciék nem a korosztályuk hagyományos életét élik, megterhelő az életvitelük. Valóban külön élnek éppen, de végleges szakításra még nem gondol Marci. Most mind a ketten a munkájukra szeretnének összpontosítani, és így külön igyekeznek elkerülni az ezzel járó újabb súrlódásokat" – magyarázkodott a menedzser.

Dia ezzel ellentétben a következőket mondta: „Marci bérelte a pesti lakást, ahol én is sok időt töltöttem vele, de eddig is sokszor voltam Győrben a szüleimnél. Azt nem mondom, hogy ez nem egy nehéz időszak, amiben vagyunk, mert az hazugság lenne. Annak, hogy megosztottam Marci albérletének kiadását, ehhez sok köze nincs, csupán segítek neki kiadni a lakást. Marci pár hete, amikor a mosolyszünet kezdődött közöttünk, tényleg egy barátjához költözött. De nem szeretnénk szakítani, azon dolgozunk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat" – mondta a színésznő.

Férfivélemény: 5 nőtípus, akit sosem visznek ágyba a pasikhttp://www.life.hu/intim/20121204-szex-szerelem-parkapcsolat-5-notipus-akiket-sose-visznek-agyba-a.htmlVannak olyan karakterű nők, akik szabályosan taszítják a férfiak többségét, és hiába nincs baj a külsejükkel, mégsem szoktak elkelni. (Barney Stinson szerint ők a "crazy eyes" csajok.) Pasiszemmel osztályoztuk a leghúzósabb típusokat.IntimThinkstockSzexbotrány, melegorgiák, gyilkosság: megint a Vatikánra figyel a világhttp://www.life.hu/intim/20150417-szexbotrany-orgiak-fajtalankodas-es-gyilkossag-a-vatikanban-olaszorszagban.htmlKönnyű erkölcsök: szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait az elmúlt 20 évben című cikkünkben csokorba szedtük már, milyen úri csetepaték kísérték végig a család elmúlt évtizedeit. Most azonban Angiától távol, a Vatikánban áll a bál orgiák, fajtalankodás és gyilkosság miatt. Irány tehát Olaszország!Intim--A 8 legszörnyűbb dolog, amit a nők elkövetnek a külsejükkel - Egy pasi vallomásaihttp://www.life.hu/intim/20120216-a-8-legszornyubb-dolog-amit-a-nok-a-kulsejukkel-muvelhetnek.htmlA nők szeretnének tetszeni a férfiaknak, ennek érdekében pedig olyan dolgokat is elkövetnek a külsejükkel, amik egyáltalán nem jönnek be a pasiknak. Íme, a legszörnyűbb példák, amelyek biztos, hogy kiverik a biztosítékot.Intim--Öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi - Reménytelenül szerelmes Baukó Évábahttp://www.life.hu/intim/20150418-ongyilkossaggal-fenyegetozott-egy-ferfi-remenytelenul-szerelmes-bauko-evaba.htmlFacebookjára posztolt ki egy megdöbbentő üzenetet a minap VV Éva. Egy férfi arról írt neki, megöli magát, ha a lány nem áll szóba vele. Intim--Berki Krisztián szerelmes - De ki ez a lány? http://www.life.hu/intim/20150418-berki-krisztian-szerelmes-egy-lannyal-posztolt-rejtelyes-fotot.htmlHoppá! Intim fotóra bukkantunk Berki Krisztián Instagramján. Az Éden Hotel műsorvezetőjének barátnője van. Na, de ki ez a lány?IntimOrigoFekete Dávid fiatal barátnőjének családja aggódik - Az énekes nőcsábász hírében állhttp://www.life.hu/intim/20150418-fekete-david-fiatal-17-eves-kisgyerekes-baratnojenek-csaladja-aggodik.htmlCsaládja félti Fekete Dávidtól fiatal szerelmét. Attól tartanak, az énekes egyszer csak faképnél hagyja a lányt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.