7 éve immár, hogy a színész megkérte Amy Adams kezét, az esküvőre azonban csak a napokban került sor.

14 év együttlét és egy közös gyermek után végre hozzáment kislánya, Aviana édesapjához, Darren Le Gallóhoz Amy Adams.

7 évig jártak jegybenForrás: AFP/Jonathan Leibson

Az Amerikai botrány sztárja az E! Online forrásai szerint egy szigorúan titkos ceremónia keretei között mondta ki párjának a boldogító igent szűk családi és baráti körben Kaliforniában. A 40 éves színésznőt 2008-ban jegyezte el a szintén színészként ténykedő Le Gallo, sűrű időbeosztásuk miatt azonban csak most tudták megtartani a menyegzőt.

„Nagyon fontos, hogy legyen valaki olyan, aki mindig emlékeztet rá, ki is vagy valójában. Össze-vissza utazok, de amikor visszatérek hozzá, tudom, ki vagyok" – mondta el Amy egy korábbi interjújában újdonsült férjéről, akivel – ahogyan az Hollywoodban lenni szokott – egy színjátszó iskolában ismerkedtek össze. Éljen az ifjú pár!

Esküvőre készülsz?
Ha nyár, akkor esküvőszezon! A Life.hu korábban ITT mutatta meg, mely dekor- és süteménytrendek fognak hódítani idén, de a fotós kérdésre is tudunk megoldást: erről ide kattintva olvashatsz többet. Ha pedig elbizonytalanodnál a nagy napra való készülődés közben, ITT mutatunk néhány alapvető jó tanácsot, amellyel elkerülheted a későbbi kellemetlenségeket és bosszúságokat.