Ki gondolta volna, hogy az amerikai férfiak egy kis kaukázusi népcsoport tagjait tartják a világ legszexisebb nőinek? Pedig a MissTravel nevű utazási randevúoldal legfrissebb felmérésében az örmény lányok kerültek a népszerűségi lista tetejére, őket – ugyancsak némi meglepetésre – a barbadosiak követik.

A rejtély megoldása természetesen a celebek világában keresendő. Aligha van népszerűbb téma manapság a bulvárlapok oldalain, mint az örmény felmenőkkel büszkélkedő Kim Kardashian méretes feneke. A második helyért pedig nyilvánvalóan a barbadosi Rihanna a felelős. A tízes listán Bulgária lányai is szerepelnek, a magyarok viszont nem kerültek fel rá – tájékoztat az Origo Indulási oldal.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Lássuk hát, mely országokból kerülnek ki a legszexisebb nők, és kik a Life.hu kedvencei:

1. Örmény: Ki más lehetne, mint Kim Kardashian? Az 1980. október 21-én született, örmény származású amerikai celeblány egyszerre televíziós személyiség, színésznő, divattervező, társaságbeli topmodell (ilyen is van a Wikipédián), színész és vállalkozó.

Forrás: AFP/David Becker

2. Barbadosi: Ki más lehetne, mint Rihanna? A sztár Barbadoson, 1988. február 20-án látta meg a napvilágot. Mára nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő, előadóművész, dalszerző, producer, modell, színésznő, táncos, divattervező, üzletasszony, filantróp, továbbá szülőhazája tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca.

Forrás: AFP/Mike Coppola

3. Amerikai: Ki más lehetne, mint Blake Lively? A gyönyörű színésznő 1987. augusztus 25-én született Kaliforniában. Azért szeretjük, mert egyszerűen nem tudunk belekötni, megjelenése, stílusa mindig tökéletes. És Ryan Reynoldsszal übercukik.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

4. Kolumbiai: Ki más lehetne, mint Shakira? A dögös énekesnő a kolumbiai Barranquillában látta meg a napvilágot 1977. február 2-án. Egy személyben énekes-dalszerző, zenész, producer, táncos és filantróp, aki a 90-es évek közepétől az egyik legnagyobb alakja a pop-rock-latin zenének Latin-Amerikában. Az egész családját imádjuk, Piquét is, és két csodás gyermeküket, Milant és Sashát is.

Forrás: AFP/Ethan Miller

5. Angol: Ki más lehetne, mint Emma Watson? Igaz, hogy Watson kisasszony Párizsban született 1990. április 15-én, de olyannyira angol, hogy legutóbb még Harry herceggel is hírbe hozták. A világ Hermione Grangerje szinte mindig levesz minket a lábunkról kifinomultságával, eszével és bájos kisugárzásával.

Forrás: AFP/Ben Stansall

6. Ausztrál: Ki más lehetne, mint Cate Blanchett? A kétszeres Oscar- és többszörös Golden Globe-díjas ausztrál színésznő és filmrendező, aki nemrég vallotta be, hogy rengeteg leszbikus kalandja volt, Melbourne-ben született 1969. május 14-én, így épp a napokban ünnepli 46. születésnapját. Isten éltesse őt!

Forrás: AFP/Loic Venance

7. Brazil: Ki más lehetne, mint Gisele Bündchen? Kedvenc brazil modellünk, aki legutóbb épp meztelenül pózolt a Vogue címlapján, 1980. július 20-án született. Gisele Bündchen hosszú évek óta az egyik legfoglalkoztatottabb szupermodell: vérprofi, pontos, könnyű vele dolgozni, nem mellesleg álomszép. Áprilisban ugyan búcsút intett a kifutóknak, de biztosan hallunk még róla.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

8. Fülöp-szigeteki: Ki más lehetne, mint Angel Locsin? A csinos színésznő 1985. április 23-án született és igen fiatalon befutott. Tévésorozatokban és filmekben egyaránt szerepelt, de producerként, modellként és divattervezőként is ismert hazájában.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

9. Bolgár: Ki más lehetne, mint Nina Dobrev? A bolgár származású kanadai színésznő 1989. január 9-én született. Igazán híressé a Vámpírnaplók című tévésorozattal vált, ebben Elena Gilbert és Katherine Pierce szerepét játszva robbant be a köztudatba. Mi Ian Somerhalderrel való furcsa szakítása kapcsán hallottunk róla sokat.

Forrás: AFP/Michael Buckner

10. Libanoni: Ki más lehetne, mint Salma Hayek? Salma papíron egy mexikói születésű amerikai színésznő, 1966. szeptember 2-án ugyanis Coatzacoalcosban született. Sokan azonban nem tudják róla, hogy libanoni felmenőkkel is rendelkezik. A színésznő libanoni származása ellenére 2015-ig sosem járt az országban, idén tavasszal új filmje kapcsán azonban végre eljutott ősei hazájába.

Forrás: AFP/Charly Triballeau