Vámpírnaplók esküvő Nikki Reed videó csókolózás Ian Somerhalder Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezeket a pillanatokat még nem láttuk az újdonsült sztárházaspár esküvőjéből: romantikus videót osztott meg a nagy napról Nikki Reed.

Már egy hónapja, hogy kedvenc vámpírfilmes párosunk, Ian Somerhalder és Nikki Reed kimondták egymásnak a boldogító igent. Ez alkalomból tette közzé az Alkonyat színésznője romantikus esküvői videójuk néhány részletét, amelyben nem csupán Nikki gyönyörű ruháját csodálhatjuk meg, hanem az is kiderül, mennyire őszintén odáig vannak egymásért: szinte végig egymást csókolják és ölelik.

Helyesek, ugye?

Milliós esküvő! Összeházasodott sármos vőlegényével Michelle Keeganhttp://www.life.hu/intim/20150525-michelle-keegan-es-mark-wright-osszehazasodtak.htmlElkelt a világ egyik legszexisebb nője: a Coronation Street sztárja hatalmas felhajtás közepette ment hozzá jóképű vőlegényéhez.IntimOrigoMennyei mézeshetek: Máris nászutazik Ian Somerhalder és Nikki Reedhttp://www.life.hu/intim/20150503-ian-somerhalder-es-nikki-reed-osszehazasodtak-es-most-naszuton-vannak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, alig egy évvel ezelőtt jött össze a két vámpírsztár, de a múlt hétvégén egy romantikus szertartás során kimondták egymásnak a boldogító igent. Most pedig már úgy tűnik, nászúton vannak.Intim--Egybekelt Christian Horner és Geri Halliwell - A Forma-1 nagyágyú szülei nem mentek el az esküvőrehttp://www.life.hu/csalad/20150516-egybekelt-christian-horner-es-geri-halliwell-a-forma-1-nagyagyu-szulei-nem-mentek-el-az-eskuvore.htmlNem volt tökéletes Red Bull Forma-1-es csapat főnökének, Christian Hornernek és a Spice Girls énekesnőjének, Geri Halliwellnek az esküvője. A férfi szülei ugyanis tüntetőleg nem mentek el a ceremóniára.CsaládOrigoEz annyira szép: mindenki erről az esküvői fotóról beszél!http://www.life.hu/intim/20150526-egy-eskuvoi-fenykep-bejarta-mar-az-egesz-vilagot.htmlEgymásnak háttal, a másik kezébe kapaszkodva áll a menyasszony és a vőlegény nem sokkal azelőtt, hogy örök hűséget fogadnak egymásnak. A csodálatos, intim pillanatot megörökítő fénykép vírusként terjed az interneten és a sajtóban egyaránt. IntimOrigoExtrém esküvő 25 méter magasanhttp://www.life.hu/intim/20150428-25-meter-magasban-a-fold-felett-kototte-ossze-az-eletet-ket-bolondos-angol.htmlEgy kifüggesztett kötélen 25 méter magasban a föld felett kötötte össze az életét két bolondos angol.Intim--Mégsem lesz esküvő Dancs Annamariéknál?http://www.life.hu/intim/20150511-elhalasztotta-az-eskuvot-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate.htmlNyárra tervezte az esküvőjét az Operettszínház két népszerű művésze, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, most azonban arról szólnak a hírek: mégsem lépnek oltár elé. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.