Jenna-Louise Coleman Richard Madden Harry herceg Trónok harca Doctor Who
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry harceget és a Doctor Who bájos színésznőjét flörtölni látták egy jótékonysági rendezvényen. Ezzel csak egy probléma van: Jenna-Louise Coleman 4 éve párkapcsolatban él.

A 29 éves lányt, akinek a Trónok harca sztárja, Richard Madden a szerelme, egy jótékonysági lovaspóló mérkőzésen láttak együtt Harryvel a londoni Coworth parkban. A The Sun nevű magazinnak egy szemtanú a következőket nyilatkozta: „A testbeszédük egyértelmű volt: nagyon élvezték egymás társaságát. Szorosan ültek egymás mellett, sokat nevettek, néha a lány térdére is odatévedt a herceg keze. Később pedig Harry kézenfogva vezette át a lányt a tömegen a szponzori sátorig.”

Forrás: AFP

Harry herceg magánéletéről mindig ellentmondásos információkat kapunk. Korábban arról hallottunk, hogy a herceg családra vágyik, majd felröppentek a hírek, hogy örül neki, hogy nincs barátnője. Nemrég egyébként Emma Watsonnal és exbarátnőjével is hírbehozták.

Vajon mi lehet az igazság?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.