5 dolog, amit eddig biztos nem tudtál Leonardo DiCaprio új csajáról

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
modellkedés barátnő Kelly Rohrbach tanulás Leonardo DiCaprio egyetem golf sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete robbant a hír, miszerint Leonardo DiCaprio újra egy modellüdvöskével kavar. Kelly Rohrbach bele is illik a nőfaló sztár szerelmi múltjába, hiszen szőke, gyönyörű és a Sports Illustrated modellje is. Most megmutatjuk, mit illik még tudni a színész új hódításáról.

1. Nem csak szép, hanem okos is


Szülővárosában, Greenwich, Connecticutban profin golfozott, így került be ösztöndíjjal a Georgetown-i Egyetemre, ahol az élsport mellett színházból szerzett diplomát. Az egyetem elvégzése után Kelly Londonba ment, hogy színészetet és zenét tanuljon, és színésznő legyen.

2. Még nagyon zöldfülű a modellkedésben


Amikor a Sports Illustrated felkérte modelljének, Kelly mindössze két hónapja volt a szakmában, a felkérést követően azonban megszaporodtak munkái: szerepelt többek között a GAP 2014-es nyári kampányában, illetve a Self és a Galore magazin címlapján is.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

3. Tévésorozatokban szerepelt


Mielőtt még a divatipar felfedezte volna számára, Kellynek több sorozatbeli szerepe is volt: láthattuk például a Két pasi meg egy kicsiben, a The New Normalban és a Született detektívekben.

Leonardo DiCaprio, az élet császára

Eljött az idő a számadásra: a Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze azokat a nőket, akik egytől egyig mind megvoltak a filmsztárnak - és ők csak az ismertebbek közülük!
Hűha! Bikiniben pózoltak a dögös modellek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150605-alessandra-ambrosio-candice-swanepoel-behati-prinsloo-es-lily-aldridge-modellek-bikiniben-pozoltak.htmlAlessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo és Lily Aldridge szerepelnek a dögös bikinis fotón, amit az Instagramra posztoltak a lányok.Ez Zsír!--Ezzel a dögös modellel jár Leonardo DiCaprio?http://www.life.hu/trend/20150522-leonardo-dicaprio-a-hirek-szerint-ujabb-modellt-szedett-fel-caroline-austint.htmlA sármos színész, aki modellgyűjteményéről híres, úgy látszik, hogy újabb gyönyörű lányt talált magának.Trend--Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora – tényleg van helyük a divatszakmában?http://www.life.hu/trend/20150609-kajdi-csaba-fedezte-fel-mihalik-enikot-ot-kerdeztuk-kendall-jennerrol-gigi-hadidrol.htmlAz utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. Trend--3 millió forintot fizetett egy táskáért Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/trend/20150520-leonardo-dicaprio-3-millio-forintert-vett-taskat-egy-aukcion-a-szegeny-gyerekek-javara.htmlA cannes-i filmfesztivál keretein belül megrendezett aukciós gálán Leonardo DiCaprio is beszállt a licitháborúba. Végül 3 millió forintot fizetett ki egy kistáskáért.TrendOrigoHoppácska! Nagyon dögös modell lett Brooklyn Beckham!http://www.life.hu/trend/20150611-brooklyn-beckham-dogos-modellkent-pozol.htmlA 16 éves Brooklyn, úgy látszik, kiváló géneket örökölt híres szüleitől. Most ráadásul egy dögös fotósorozaton mutatta meg bimbózó sármját.Trend--Kit ölelget Leonardo DiCaprio? http://www.life.hu/intim/20150413-leonardo-dicaprio-a-coachella-fesztivalon-olelget-ket-embert.htmlLeonardo DiCapriót a Coachella Music Festivalon kapták lencsevégre, ahogyan egy ismeretlen lányt és egy fiút ölelget. IntimNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.