Néhány hete robbant a hír, miszerint Leonardo DiCaprio újra egy modellüdvöskével kavar. Kelly Rohrbach bele is illik a nőfaló sztár szerelmi múltjába, hiszen szőke, gyönyörű és a Sports Illustrated modellje is. Most megmutatjuk, mit illik még tudni a színész új hódításáról.

1. Nem csak szép, hanem okos is
Szülővárosában, Greenwich, Connecticutban profin golfozott, így került be ösztöndíjjal a Georgetown-i Egyetemre, ahol az élsport mellett színházból szerzett diplomát. Az egyetem elvégzése után Kelly Londonba ment, hogy színészetet és zenét tanuljon, és színésznő legyen.

2. Még nagyon zöldfülű a modellkedésben
Amikor a Sports Illustrated felkérte modelljének, Kelly mindössze két hónapja volt a szakmában, a felkérést követően azonban megszaporodtak munkái: szerepelt többek között a GAP 2014-es nyári kampányában, illetve a Self és a Galore magazin címlapján is.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

3. Tévésorozatokban szerepelt
Mielőtt még a divatipar felfedezte volna számára, Kellynek több sorozatbeli szerepe is volt: láthattuk például a Két pasi meg egy kicsiben, a The New Normalban és a Született detektívekben.

4. Volt idő, amikor nem volt a kedvence a golf
„Az apám nagyon jó golfozó volt, és mindig vitt magával. Amikor gyerek voltam, annyira nem szerettem, de apa mindig azt mondogatta, hogy bízzak benne, ha nagy leszek, meg fogom szeretni. Most hálás vagyok, hogy tudok játszani" - mondta el Kelly egy korábban adott interjújában.

Leonardo DiCaprio, az élet császára
Eljött az idő a számadásra: a Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze azokat a nőket, akik egytől egyig mind megvoltak a filmsztárnak - és ők csak az ismertebbek közülük!

5. Csak a szabad szeret mozogni
Mint korábbi Los Angeles-i lakos, Kelly imád a szabadban sportolni. Kedvencei közé tartozik a futás, a kirándulás, a tengerparton tett séta - mindegy, csak a szabad levegőn legyen. Éppen ezért jelentett gondot számára a mozgás beiktatása, amikor karrierje miatt New Yorkba költözött. „Egy kicsit bajban vagyok itt. Már egy hónapja nem edzettem" - magyarázta korábban a modell.