Vége Blake Lively és Ryan Reynolds házasságának?

Forrás: AFP/Mike Coppola -
válás színész Hollywood Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi álompár 2012-ben, a legnagyobb titkoban házasodott össze, most viszont úgy tűnik, tönkrement a kapcsolatuk.

Blake és Ryan még a Zöld lámpás forgatásán szerettek egymásba, és azóta nagy harmoniában éltek együtt. Tavaly októberben Blake bejelentette, hogy várandós első gyermekükkel, majd szilveszter előtt meg is született közös kislányuk James.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A boldogság azonban mégsem bizonyult tartósnak, hiszen egy nevét eltitkoló forrás szerint az utóbbi hónapokban teljesen megromlott a sztárpár házassága – írja a Radar Online. Az ok pedig nem más, mint hogy Ryan nem bírja elviselni, hogy felesége sikeresebb nála.

„Ryan szerint egy anyának otthon a helye a gyereke mellett, nem tetszik neki, hogy Blake máris újra forgat és hivatalos eseményekre jár. De valójában inkább csak féltékeny a sikereire” – mondta egy barátjuk, aki azt is elárulta, hogy a pár már egy válóperes ügyvédet is felkeresett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.