Ezért adott fiúnevet Blake Lively a kislányának

Születés név kislány nevetséges Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok várakozás és találgatás után derült ki Blake Lively és Ryan Reynolds első gyerekének a neve. A színésznő ezúttal azt is elárulta, miért pont ezt a nevet választották.

Blake Lively és Ryan Reynolds babája januárban született meg, és azóta is nagyon óvják a nyilvánosságtól. Még a neve is jóval a szülés után derült ki. Ryan Reynolds egyébként sokat viccelődött a névadáson, ami érthető, hiszen a sztárok manapság elborult neveket képesek adni a gyerkeiknek.

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc

A pár éppen ezért egyszerű nevet akart adni a kislánynak. Végül a Jamesre esett a választásuk, ami valóban teljesen hétköznapi név – csakhogy alapvetően fiúknak szokták adni. A színésznőnek egyébként pont ezért tetszett meg.

A szülés után is bombázó Blake Lively különben az Adaline varázslatos élete című filmjét promózza mostanában, amelyet éppen ma mutatnak be Magyarországon!

Íme, Blake Lively gyönyörű gondolatai az anyaságról

A színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott a kislánya születése óta. Gyönyörű gondolatokat osztott meg egy interjúban az anyaságról. Itt olvashatod el a cikket!

Bolondot csináltak Kim Kardashianból és Kanye Westből a vörös szőnyegen http://www.life.hu/trend/20150422-kim-kardashianbol-es-kanye-westbol-amy-schumer-humorista-csinalt-bolondot-a-voros-szonyeges.html Kedden este Kim Kardashian és Kanye West a Time magazin gáláján jelentek meg, de a méltóságteljes vörös szőnyeges bevonulás helyett röhejes show-műsor jutott nekik. Trend -- Van-e gyönyörűbb Mihalik Enikőnél? http://www.life.hu/trend/20150422-mihalik-eniko-megint-gyonyoru-fotot-posztolt-magarol.html A magyar modell szerencsére rendesen posztolgat az Instagram oldalára, így napról napra gyönyörködhetünk Enikő látványában. Trend -- Beyoncénak olyan órája van, amilyen nekünk sohasem lesz http://www.life.hu/trend/20150421-beyonce-enekesnonek-arany-apple-oraja-van-ami-a-nagykozonseg-szamara-elerhetetlen.html Beyoncé olyan órában feszít, ami nem is kapható boltokban, a nagyközönség számára elérhetetlen. Trend -- Courtney Cox vőlegényével és exférjével ünnepelt! Ráadásul szuper dögösen! http://www.life.hu/trend/20150421-courtney-cox-szineszno-johnny-mcdaid-es-david-arquette-oldalan-unnepelte-uj-filmje-premierjet.html A Jóbarátok egykori sztárja a színészkedés mellett ezúttal a rendezésben is kipróbálta magát. Új fimjének premierjén vőlegényével, Johnny McDaid-el és exével, David Arquette-el ünnepelt. Trend -- Neki hagyják, amit másnak nem - Mario Testino egy szál törülközőben fotózza a világsztárokat http://www.life.hu/trend/20150420-towel-series-mario-testino-egy-szal-torulkozoben-fotozza-a-vilagsztarokat.html Mario Testinónak mindent lehet. A legszebb és legnagyobb sztárok még azt is hagyják, hogy a mester törülközőben fotózgassa őket. Az ötlet nagyon bejött, 2 év alatt szinte mindenki megfordult már Testino Towel Series című sorozatában. Trend Origo Megnyitotta cipőboltját Sarah Jessica Parker http://www.life.hu/trend/20150421-sarah-jessica-parker-a-sex-es-new-york-sorozatok-sztarja-megnyitotta-cipoboltjat.html Sarah Jessica Parker a Las Vegasban nyitott cipőüzletében beszélgetett a rajongókkal – erre a találkozóra szívesen benéztünk volna! Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.