Ezt válaszolta Jeremy Renner azoknak, akik szerint meleg

Forrás: AFP/Justin Tallis -
meleg házasság válás Jeremy Renner válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mozisztár szerint csak a hírnév fokmérője lehet az, ha valaki azt gondolja egy színészről, hogy homokos.

Jeremy Renner azon hírességek közé tartozik, akik nem csinálnak ügyet abból, ha furcsa találatokat dob ki nevükre a keresőrendszer.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A színész szexuális irányultsága azóta téma a bulvársajtóban, amióta kimondták válását feleségével, Sonni Pachecóval, éppen ezért a legkevésbé sem lepődött meg, amikor egyik alkalommal a „meleg" szót dobta ki a Google a nevére.

Beckhamék is csatlakoztak: Sztárok, akik üdvözlik a melegházasságothttp://www.life.hu/intim/20150626-lewis-hamilton-doutzen-kroes-hilari-baldwin-sztarok-akik-udvozlik-a-meleghazassagot.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egész Amerikában legális lett a melegházasság. Több olyan hírességet is találtunk, akik olyannyira megörültek a hírnek, hogy közösségi oldalukon posztoltak. Lássuk, miket!Intim--Kiderült, miért csodálja Angelina Jolie-t Taylor Swifthttp://www.life.hu/bulvar/20150623-kiderult-miert-csodalja-angelina-jolie-szinesznot-taylor-swift-enekesno.htmlSzép, okos, sikeres családanya, színésznő és rendező - ezért pedig fiatal kolléganője is elismeréssel adózik.TV + Bulvár--Amber Rose és barátnője cicivillantással ünnepelte a melegek házassághoz való jogáthttp://www.life.hu/intim/20150629-amber-rose-es-baratnoje-kitette-a-nagyagyukat-ezzel-unneplik-a-melegek-hazassagat.htmlA vasárnap esti BET Awardsra a botrányhősnő egyik barátnőjével érkezett. A csajok szépen összeöltöztek, és a melleiket is mindketten kipakolták.Intim--Sosem találod ki, ki Taylor Swift legújabb celebpajtijahttp://www.life.hu/bulvar/20150629-taylor-swift-legujabb-celebbaratnoje-emma-watson.htmlA fiatal énekesnő köztudottan szereti magát korban hozzá illő modell barátnőivel körbevenni – ezúttal azonban valaki egészen más csatlakozott a countryzenészből lett popsztár köreihez.TV + BulvárOrigoViszlát, szingliség és plusz kilók! 4+1 tipp, amiért a konditermet válaszd a magány helyetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150602-szingliseg-sport-konditerem-kilok.htmlSzürke egér vagy a munkahelyeden, nincsenek barátaid, de alakoddal sem vagy megelégedve? Üss két legyet egy csapásra!Ez Zsír!ThinkstockMintás ruhák 2015 nyarára - melyiket választanád?http://www.life.hu/trend/20150626-mintas-ruhak-2015-nyarara-divat-es-trend.htmlNyáron jobban szeretjük a bájos kisruhákat, mint az év többi szakaszában: ezek a darabok tökéletesek munkába, de még a kerti partikba is. Idén a mintás holmik fénykorukat élik, válogass belőlük kedvedre a leárazások alkalmával!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.