Dívák, akik sosem lesznek már boldogok című cikkünkben összegyűjtöttük már azokat a sztárokat, akik akárhogy igyekeznek, nem jutnak el a hőn áhított házasságig, amely látszólag a maximális boldogságot jelentené számukra. Most olyan hölgyeket válogattunk össze, akiknek ugyan megkérték már a kezüket, de végül hercegeik így vagy úgy, de kihátráltak a dologból. 

Rihanna

A barbadosi énekesnőről legutóbb Miért gondolja a nő, hogy a férfi megváltozik érte? című cikkünkben írtunk, és akkor is azt fejtegettük, hogy mégis mit gondolt, amikor lecövekelt a botrányhős Chris Brown mellett. Hogy a pofonok, a szakítások és a sorozatos drámák után mégis miért mondott igent neki, amikor Brown megkérte a kezét. Szerencsére, vagyis inkább Rihanna szerencséjére a házasságkötés azóta is várat magára, 2013 augusztusa óta ugyanis Brown kisebb-nagyobb megszakításokkal börtönben van, vagy ha épp nincs, akkor a tárgyalásaira vár.

Miley Cyrus

Valahol mélyen teljesen érthető, hogy Liam Hemsworth végül továbbállt Hannah Montana mellől. A folyamatos botrányairól, magamutogatásáról, vállalhatatlan viselkedéséről híres sztárlány, aki még mindig csak 21 éves, korábban világraszóló esküvőt tervezett a színésszel. Még csak pár hónapja járt jegyben a sármos Hemsworth-szel, amikor már pontosan megtervezte a lagziját. A tervek szerint a fiatal pár óriási bulit tartott volna, ahol ott lettek volna a barátok és a család. A fiatalok egybekeltek volna Los Angelesben, Miley szülővárosában, Tennessee-ben és Liam hazájában, Ausztráliában is. Végül aztán úgy hozta a sors, hogy sehol sem mondták ki a boldogító igent. Liam állítólagos félrelépése óta külön utakon járnak, sőt, Miley azóta állítólag terhes is, csak épp azt nem tudja, hogy kitől. Örülünk, hogy a szexi Liam végül megúszta ezt a kudarcra ítélt frigyet.

Paris Hilton

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi című cikkünkben említést tettünk Paris Latsisról és Paris Hiltonról. Írásunkból kiderült, hogy a földkerekség egyik legdrágább eljegyzési gyűrűje nem egy legendás színésznő vagy énekesnő ujján ragyogott, hanem Paris Hiltonén. Az örökösnő, akit egyébként az egész világ imád utálni, 4,7 millió dolláros, 24 karátos gyémántgyűrűt kapott egykori hódolójától. 2005-ben még úgy festett, a milliárdos hamarosan oltár elé is vezeti a botrányhősnőt, ám a férfi lelkesedése hamar alábbhagyott, és hamarosan könnyes búcsút vet Paristól és a jegygyűrűtől. Az ok az volt, hogy az ifjú üzletember egyszerűen túl fiatalnak tartotta magát a házassághoz.

Forrás: AFP/Araya Diaz

Anna Kurnyikova

Az orosz teniszcsillag szerelmétől, Enrique Iglesiastól kapott egy 2,5 millió dollárba, vagyis körülbelül 55 millió forintba kerülő, 11 karátos, rózsaszín gyémántgyűrűt. Sajnos azonban ennek ellenére sem házasodtak össze, pedig lassacskán már 12 éve lesznek együtt. Enrique korábban elég lesújtóan nyilatkozott a házasság intézményéről, így borítékolhatjuk, hogy sosem vezeti oltár elé Annát.

Forrás: AFP/Michael Buckner
Enrique Iglesias
"Sosem hittem, hogy a házasság bármin is változtatna. Ez talán azért van, mert én is elvált szülők gyermeke vagyok, így sosem gondoltam azt, hogy egy darab papírtól jobban szeretem majd a páromat."

"Manapság nem főbenjáró bűn, ha gyermekeitek lesznek úgy, hogy nem éltek házasságban. Az egyetlen dolog, ami számít, az az, hogy valaki jó szülő legyen."

"Az csak egy olyan megható pillanat volt. Sokkal jobb volt ezt mondani Annára, mint azt, hogy a csajom."