Jules Bianchi csapatfőnöke szívhez szóló üzenettel búcsúzott

Forrás: AFP/Alexander Klein -
Jules Bianchi John Booth Manor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szavakkal nem lehet leírni azt a hatalmas szomorúságot, amit ezen a reggelen érzünk a csapatnál Jules elvesztése miatt. Kitörölhetetlen nyomot hagyott az életünkben, és örökre része lesz annak, amit elértünk, és annak, amit a jövőben fogunk" - mondta John Booth, a Manor F1 Team csapatfőnöke, akinek az autójában elszenvedte a balesetet a fiatal tehetség.

Ahogy arról a Life.hu szombat reggel beszámolt, elhunyt Jules Bianchi, francia Forma-1-es pilóta. A fiatal tehetség július 17-én feladta a küzdelmet, belehalt sérüléseibe, melyeket tavaly októberben szenvedett el súlyos balesete következtében.

Jules Bianchi. Forrás: AFP/Alexander Klein

Az autosport.com tájékoztatása szerint egykori csapatfőnöke az alábbi sorokkal búcsúzott: "Jules egy ragyogó tehetség volt. Nagy dolgokra volt hivatott a sportban, Megérdemelte azt, hogy sikeres legyen. Ezzel együtt egy csodálatos emberi lény is volt, miközben maradandó benyomást tett ránk. És ezt számtalan ember erősítheti meg a világ minden tájáról.

Jules egy motivált, és alázatos versenyző volt, aki feldobta a mindennapjainkat a bokszban, valamint az életünkben. Hihetetlen hálásak vagyunk, hogy Jules-nek lehetőséget adhattunk, megmutatván a világnak azt, hogy mit érhetett volna el egy F1-es autóval.

Már az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy egy különleges versenyző van a kezünkben.

Megtiszteltetés volt számunkra az, hogy a csapatunk tagja volt, és természetesen a barátunk is.

"Gondolataink és imáink a csodálatos Bianchi családjával vannak, akik oly erősek maradtak az elmúlt kilenc hónapban. Végül szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik támogatták Julest. Az elkövetkezendő napokban, és hónapokban ugyanúgy támogatni fogjuk a családját, mintha Jules csak nekünk versenyezne."

Így búcsúzik Jules Bianchitól a világ:

Sportolók tucatjai nyilvánították ki részvétüket a 25 évesen elhunyt Bianchinak és családjának a Twitteren. Ezekből a szomorú szavakból szemezgettünk...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.