Ilyen lenne a meztelen Kate Uptonnal egy ágyban ébredni

fotós ébredés fotósorozat Marilyn Monroe pucér meztelen divatfotó Kate Upton fehérneműmodell Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála Sebastian Faena divatfotósnak, mindenkinek jutott egy kicsi a pucérkodó Kate Upton reggeli pillanataiból.

Néhány hónappal ezelőtt Sebastian Faena volt azon szerencsés férfiak egyike, aki Kate Upton beleegyezésével levetkőztethette a dús idomairól híres szupermodellt.

Forrás: Instagram/Kate Upton

A jelek szerint akadt néhány olyan kép a fotósorozatból, amelyek akkor nem kerültek nyilvánosság elé. A szexi szőkeség, akit annak idején Marilyn Monroeként fényképezett az argentin divatfotós, Instagramján tette közzé a sorozat egyik sosem látott darabját, amelyen a szépséges modell egy szál semmiben fekszik a lepedők között, és nevet önfeledten.

De nem csupán fotók formájában gyönyörködhetünk a fehérneműmodellben: Kate Upton számára nem ismeretlen terep a filmezés, A csajok bosszúja után nemsokára a The Layover című filmben láthatjuk majd viszont 2016-ban.

Gyilkos bálnaként meztelenkedik Joanna Krupahttp://www.life.hu/trend/20150730-joanna-krupa-gyilkos-balnakent-meztelenkedik-es-kampanyol-az-allatvedelem-mellett.htmlA lengyel származású modell és színésznő fekete-fehérre mázolt csupasz testével kampányol az állatvédelem mellett.Trend--Kate Upton elfelejtett bugyit húzni, és ezt ki is posztoltahttp://www.life.hu/intim/20150728-kate-upton-elfelejtett-bugyit-huzni-es-kis-is-posztolta.htmlA nagymellű modell egy lenge és persze átlátszó ruhában szellőztette meg meztelen fenekét, amit ráadásul ki is posztolt Instagram oldalára.Intim--Meztelen nők mutatták meg, milyen az igazi amerikai szépséghttp://www.life.hu/trend/20150723-meztelen-nok-mutattak-meg-milyen-az-amerikai-szepseg.htmlEgy fotós, Carey Fruth mindenféle korú, súlyú, alakú és bőrszínű nőt válogatott össze az „Amerikai szépség” című fotósorozatához. Az eredmény szuper lett.Trend--Elkelt a kebelcsoda? Megkérték Kate Upton kezéthttp://www.life.hu/intim/20150724-kate-uptont-eljegyezte-justin-verlander-baseball-jatekos.htmlNapjaink egyik legszexibb nője, a kebelcsodaként emlegetett Kate Upton kezét baseballjátékos szerelme, Justin Verlander kérte meg. IntimOrigoEjha! Félmeztelenül mutatta meg dögös alakját Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/intim/20150722-chrissy-teigen-modell-john-legend-felesege-felmeztelenul-elvezte-a-napsutest-a-yachton.htmlJohn Legend szuperszexi neje egy apró kis bugyiban heverészve mutatta meg formás popsiját és végtelen lábait.Intim--"Természetes szőke vagyok!" Kate Uptonnak van humorahttp://www.life.hu/trend/20150412-kate-upton-azzal-viccelodott-instagramjan-hogy-termeszetesen-szoke-mikozben-a-hajat-festik.htmlKamerakésznek lenni bizony áldozatokkal jár. Órákig ülönk a fodrásznál, a kozmetikusnál, a sminkesnél. Nincs ez máshogy a világsztároknál sem. Ezúttal Kate Upton mutatta meg, ő hogyan hozza magát formába. És az is kiderült, hogy humora is van...Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.