Cinthya Dictator szerelem viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi fotóslány egyre kiegyensúlyozottabb - sokat edz és dolgozik -, így nem is lenne csoda, ha eltalálta volna Ámor nyila. 

Cinthya Dictator már rég túl van Varga Viktoron, és most úgy tűnik, hogy a sok edzés és a munka mellett talán egy új szerelem is helyet kapott a dögös fotós életében. Legalábbis erre enged következtetni az a fotó, amelyet nemrég töltött fel közösségi oldalára. A képen ugyanis egy férfi kezét fogja, akinek a csuklójára egy szív és felette a Cinthya felirat van felrajzolva.

Forrás: Facebook/ Cinthya Dictator

Az már nem újdonság, hogy a sztárok különös módját választják annak, hogy közöljék a nagyvilággal: ők bizony szerelmesek. Cserpes Laura páldául a minap posztolt egy sejtelmes fotót, melyen egy férfi is látható, a kép mellé biggyesztett idézet pedig azt súgja, Berki exére újra rátalált a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.