A külföldihez hasonlóan a magyar sztárvilág is bővelkedik olyan férfiakban, akik sok hölgy szívét törték már össze az utóbbi években. Némelyikük igen hosszú listát tudhat a magáénak. 

Mióta nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, az egész sajtó Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolatától hangos. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy nem a milliárdos üzletember az egyetlen, aki igencsak sok celebhölggyel gyűrhette a lepedőt. Összeszedtük hazánk igazi szívtipróit, akik szinte sportot űztek a trófeagyűjtésből.

Majka

Az ózdi rapper ismertsége hajnalán még a Fresh zenekar Andijával alkotott egy párt, de kapcsolatuk mindössze 10 hónapig tartott. Majka később Harsányi Leventétől "szerette el" Debreczeni Zitát, de egy évnél tovább ez a szerelem sem tartott. A kalandok között felsorolhatjuk még Kiss Ramónát, Bódi Sylvit és Szorcsik Vikit is, akivel állítólag többször csókolózáson kapták őket. A nagyszájú énekes végül az explaymate, Dundika mellett találta meg a boldogságot, akivel már az első közös gyermekük is megszületett.

Dundika, Kiss Ramóna, Debreczeni ZitaForrás: Origo, Nagy Botond, Instagram/zitadebreczeni

Berki Krisztián

A műsorvezető magánélete enyhén szólva sem nevezhető békésnek. Krisztán sokáig Szabó Zsófi párja volt, aminek egy viharos szakítás lett a vége. A következő nagy hódítása Hódi Pamela volt, akivel még a házasság is szóba került, ám a kapcsolat egy idő után kihűlt, és a pár kimondta a szakítást. Kislányukat, Natasa Zselykét most is közösen nevelik. Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy a volt labdarúgó Cserpes Laurával randizgat. A szerelmüket hamar nyilvánosságra is hozták, ám a szenvedély amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment; júniusban szakítottak. A sztár jelenleg szingliként éli a mindennapjait, de kíváncsian várjuk, melyik ismert hölgyre veti ki legközelebb a hálóját.

Szabó Zsófi, Hódi Pamela, Cserpes LauraForrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal, Hódi Pamela - hivatalos oldal, Cserpes Laura

Kucsera Gábor

A világbajnok kajakozó mindig is igazi csábító hírében állt, és rengeteg pletyka keringett a románcairól. Összehozták többek között Liptai Claudiával is, aki évekkel ezelőtt egy népszerű afrikai reality show műsorvezetőjeként került állítólag közelebbi kapcsolatba az élsportolóval. Később Sári Évivel alkottak egy párt, akivel még a gyermekvállalás gondolata is felmerült. Végül a sportoló régi nagy szerelme, Tápai Szabina mellett találta meg a boldogságot, akivel azóta össze is házasodtak, és nagy boldogságban nevelik 2013-ban született gyermeküket, Bencét.   

Tápai Szabina, Sári Évi, Liptai ClaudiaForrás: Facebook/Tápai Szabina, Hámori Zsófia/Life.hu, Origo
Zimány Linda, Kedves FerencForrás: RTL Klub
Sztárok savazzák Zimány Linda új kapcsolatát
A celebvilágban is kiütötte a biztosítékot a milliárdos szívtipró Kedves Ferenc és a glammodell Zimány Linda szerelme. Az egyértelmű, hogy a sztárokat is megihlette az új kapcsolat, és a nagy bejelentésről készült videót mindenki megnézte. A milliárdos üzletember szereti a cukormadarakat, és előszeretettel gyűri a lepedőt a magyar márkát képviselő celebmodellekkel.