Magyar sztárpasik, akik kívül-belül ismerik hazánk celebhölgyeit

szex Kucsera Gábor sztárok Majka románc kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A külföldihez hasonlóan a magyar sztárvilág is bővelkedik olyan férfiakban, akik sok hölgy szívét törték már össze az utóbbi években. Némelyikük igen hosszú listát tudhat a magáénak. 

Mióta nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, az egész sajtó Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolatától hangos. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy nem a milliárdos üzletember az egyetlen, aki igencsak sok celebhölggyel gyűrhette a lepedőt. Összeszedtük hazánk igazi szívtipróit, akik szinte sportot űztek a trófeagyűjtésből.

Majka

Az ózdi rapper ismertsége hajnalán még a Fresh zenekar Andijával alkotott egy párt, de kapcsolatuk mindössze 10 hónapig tartott. Majka később Harsányi Leventétől "szerette el" Debreczeni Zitát, de egy évnél tovább ez a szerelem sem tartott. A kalandok között felsorolhatjuk még Kiss Ramónát, Bódi Sylvit és Szorcsik Vikit is, akivel állítólag többször csókolózáson kapták őket. A nagyszájú énekes végül az explaymate, Dundika mellett találta meg a boldogságot, akivel már az első közös gyermekük is megszületett.

Dundika, Kiss Ramóna, Debreczeni Zita Forrás: Origo, Nagy Botond, Instagram/zitadebreczeni

Berki Krisztián

A műsorvezető magánélete enyhén szólva sem nevezhető békésnek. Krisztán sokáig Szabó Zsófi párja volt, aminek egy viharos szakítás lett a vége. A következő nagy hódítása Hódi Pamela volt, akivel még a házasság is szóba került, ám a kapcsolat egy idő után kihűlt, és a pár kimondta a szakítást. Kislányukat, Natasa Zselykét most is közösen nevelik. Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy a volt labdarúgó Cserpes Laurával randizgat. A szerelmüket hamar nyilvánosságra is hozták, ám a szenvedély amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment; júniusban szakítottak. A sztár jelenleg szingliként éli a mindennapjait, de kíváncsian várjuk, melyik ismert hölgyre veti ki legközelebb a hálóját.

Szabó Zsófi, Hódi Pamela, Cserpes Laura Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal, Hódi Pamela - hivatalos oldal, Cserpes Laura

Kucsera Gábor

A világbajnok kajakozó mindig is igazi csábító hírében állt, és rengeteg pletyka keringett a románcairól. Összehozták többek között Liptai Claudiával is, aki évekkel ezelőtt egy népszerű afrikai reality show műsorvezetőjeként került állítólag közelebbi kapcsolatba az élsportolóval. Később Sári Évivel alkottak egy párt, akivel még a gyermekvállalás gondolata is felmerült. Végül a sportoló régi nagy szerelme, Tápai Szabina mellett találta meg a boldogságot, akivel azóta össze is házasodtak, és nagy boldogságban nevelik 2013-ban született gyermeküket, Bencét.

Tápai Szabina, Sári Évi, Liptai Claudia Forrás: Facebook/Tápai Szabina, Hámori Zsófia/Life.hu, Origo

Sztárok savazzák Zimány Linda új kapcsolatát

A celebvilágban is kiütötte a biztosítékot a milliárdos szívtipró Kedves Ferenc és a glammodell Zimány Linda szerelme. Az egyértelmű, hogy a sztárokat is megihlette az új kapcsolat, és a nagy bejelentésről készült videót mindenki megnézte. A milliárdos üzletember szereti a cukormadarakat, és előszeretettel gyűri a lepedőt a magyar márkát képviselő celebmodellekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.