Claudia: "Nagyon remélem, hogy ez a kapcsolat most már életem végéig tart"

Forrás: Facebook/TV2 -
Sziget Fesztivál Robbie Williams Liptai Claudia koncert szerelem Sziget 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan már megírtuk, együtt bulizott a Szigeten Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám. A pár a Robbie Williams-koncertre érkezett, ám Claudia elárulta, hiába nagy kedvence Robbie, párja most még a világhírű előadót is "túlragyogja". 

"Robbie azért csak Robbie. Eddig az összes koncertjén ott voltam. Ő egy olyan tehetség, aki egyszerűen elsöprő, és ez az évek múlásával sem változik" - jelentette ki Clau, viszont arra a kérdésre, hogy szeretné-e, hogy az énekes őt hívja fel a színpadra, a következőt válaszolta a Blikknek: "Bármennyire is szeretem Robbie-t, bármennyire is csillogó, Ádám az egész lényével túlcsillogja őt számomra. Szóval senki nem tudna engem oda felrángatni, amíg Ádám itt van mellettem."

"Nagyon remélem, hogy ez a kapcsolat most már életem végéig tart" - tette hozzá.

Forrás: Facebook/TV2

Vége! Dér Heni és vőlegénye szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150810-der-heni-enekesno-es-volegenye-vincze-gabor-futballedzo-szakitottak.htmlAz énekesnő és a futballedző szerelme elfáradt, nem tudnak tovább együtt élni. Intim--Szakított párjával Szepesi Nikoletthttp://www.life.hu/intim/20150807-szakitott-parjaval-szepesi-nikolett-az-en-a-szexmanias-konyv-szerzoje-uszono.htmlA pár öt és fél év után döntött úgy, külön utakon folytatják. Intim--Újra szerelmes Németh Kristófhttp://www.life.hu/intim/20150722-ujra-szerelmes-nemeth-kristof-a-baratok-kozt-gezaja-a-jatekszin-igazgatoja.htmlA színész-színházigazgató új párja a Budapesti Operettszínház egyik táncosa, Adler Judit. Intim--BRÉKING! Férjhez ment Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/intim/20150806-jennifer-aniston-es-justin-theroux-osszehazasodtak.htmlBár már nem egyszer lehetett arról olvasni, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux összeházasodtak, utólag mindig kiderült: csak kacsáról van szó. Mi azért most is gyanakszunk egy kicsit. IntimAFP4 év után szakított párjával Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/intim/20150718-szakitott-parjaval-karpati-rebeka-a-joban-rosszban-gyonyoru-sztarja.htmlVéget ért Kárpáti Rebeka és párja kapcsolata. A Jóban Rosszban szereplője, a 2013-as Miss Universe Hungary győztese és Kazarján Deniel, az Appril Project táncosa 4 évig voltak együtt. Intim--Überdögösen pózolgat Aleska Diamond - Vérforraló fotó!http://www.life.hu/intim/20150718-uberdogosen-pozol-aleska-diamond.htmlNéhány nappal ezelőtt Voksán Virág mutatta meg, miként nézett ki néhány évvel ezelőtt, most pedig Aleska Diamondról találtunk izgalmas fotókat. Ha nem tudnánk, hogy ő van rajtuk, lehet, nem is ismernénk meg. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.