Teljesen meztelenre vetkőzött Irina Shayk - Ilyen szexi fotót még nem láttál!

Irina Shayk modell ízléses meztelen művészi alkotás szerelem fekete-fehér Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell minden képen szuper jól fest, legújabb fotójától azonban egyszerűen elállt a szavunk.

A szűziesen is szexi Irina Shayk, aki tangában élvezi Bradley Cooper szerelmét, bemutatta, hogyan kell ízlésesen meztelenkedni. A csókcsatában is kiváló modell ugyanis egy rendkívül művészi fotón mutatta meg csupasz testét - és elképesztően néz ki. Imádjuk!

Forrás: Instagram/irinashayk
A világ leggusztustalanabb szelfijét lőtte Chelsea Handlerhttp://www.life.hu/trend/20150827-chelsea-handler-humorista-a-vilag-leggusztustalanabb-szelfijet-lotte.htmlA híres humorista ezúttal is elemében volt – elképesztően ijesztő szelfit posztolt magáról.Trend--Terepzöld, élénklila, klasszikus piros - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!http://www.life.hu/trend/20150826-divat-es-trend-oszi-trendszinek-2015-16-osz-tel.htmlLassan beköszönt a borongós idő és búcsúzhatunk a lenge nyári holmiktól, ám az őszi-téli szezon mindig sokkal izgalmasabbnak ígérkezik a divat szempontjából. Pláne, amikor a nagy tervezők új kollekciói közül szemezgethetünk! Inspirálódjatok, lessetek el tippeket, trükköket, új ötleteket - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!Trend--Pamela Anderson meglepő vallomása: Szerinte a szépség belülről fakadhttp://www.life.hu/trend/20150827-pamela-anderson-szineszno-elutasitja-a-botoxot.htmlA 48 éves színésznő meglepő vallomással állt elő arról, hogy mi a véleménye a botoxolásról.TrendOrigoÍgy fest Majka talpig sminkben - Mi történhetett?http://www.life.hu/trend/20150826-majka-kihuzott-szemekkel-pozol-a-kameranak.htmlVajon ki, és hogyan tudta rávenni a népszerű rappert arra, hogy kisminkeljék? Az biztos, hogy eddig nem sűrűn láthattuk így az énekest.TrendOrigoNézz ki úgy, mint Audrey Hepburn! Csak néhány sminkecset kell hozzá!http://www.life.hu/trend/20150826-kandee-johnson-sminkes-megmutatja-hogyan-nezhetsz-ki-ugy-mint-audrey-hepburn.htmlEgyik kedvenc sminkesünk, Kandee Johnson újabb szuper videóval jött elő, amelyben Audrey Hapburn sminkjét mutatja be.Trend--Újabb gyereksztár Neville Longbottomingolt: Szuper pasi lett belőle!http://www.life.hu/trend/20150826-jo-pasi-lett-a-pan-peter-sztarjabol-jeremy-sumpterbol.htmlJeremy Sumpterből, a Pán Péter tündéri kisfiújából 2003 óta rendkívül szexi úriember lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.