Nem tudni, hogy mi van az egykori sztárpár között, de egyre több olyan pletyka röppent fel az utóbbi időben, miszerint újra együtt vannak – a Life.hu újságírója telefonon érte el őket.

Kéz a kézben kapta lencsevégre Varga Viktort és Cinthya Dictatort a Blikk egyik olvasó-riportere – a fotóért KATT IDE!  A sztárpár kapcsolata akkor futott zátonyra, amikor az Édes Életben naponta engedtek bepillantást magánéletükbe. Cinthya és Viktor azóta nem nagyon találkoznak, bár például az Ezek megőrültek! forgatásán kénytelenek voltak összefutni. Pár hete azonban újra felröppentek a pletykák, miszerint ismét közel kerültek egymáshoz az egykori szerelmesek, akiket most egy szemfüles fotóval buktattak le.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A minap egy dunakeszi autószerelőnél két, kézen fogva andalgó emberre lettem figyelmes, és amikor jobban megnéztem, láttam, hogy ez Cinthya és Viktor. Egy kocsival érkeztek, majd ugyanígy távoztak, sőt többször megfogták egymás kezét, és jókat nevetgéltek. Ez csak azért volt fura, mert úgy tudtam, nincsenek együtt" – számolt be a randiról a lap olvasója, Krisztina.

A Life.hu munkatársa megkereste az érintett feleket, akik szűkszavúan nyilatkoztak: Cinthya nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni a hírt, és azt mondta, most nem tud a történtekről beszélni. Viktor pedig tagadta, hogy szerelmesen sétált volna exével.

„Nem sétálunk kéz a kézben! Többet pedig nem akarok erről beszélni, mert vége annak az életszakaszomnak, amikor állandóan a magánéletembe engedtem bepillantást" – zárta rövidre Viktor.