Hoppá! Kézen fogva kapták lencsevégre Varga Viktort és Cinthyát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
séta kézfogás Cinthya Dictator Ezek megőrültek! (vetélkedő) szerelem Varga Viktor Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, hogy mi van az egykori sztárpár között, de egyre több olyan pletyka röppent fel az utóbbi időben, miszerint újra együtt vannak – a Life.hu újságírója telefonon érte el őket.

Kéz a kézben kapta lencsevégre Varga Viktort és Cinthya Dictatort a Blikk egyik olvasó-riportere – a fotóért KATT IDE! A sztárpár kapcsolata akkor futott zátonyra, amikor az Édes Életben naponta engedtek bepillantást magánéletükbe. Cinthya és Viktor azóta nem nagyon találkoznak, bár például az Ezek megőrültek! forgatásán kénytelenek voltak összefutni. Pár hete azonban újra felröppentek a pletykák, miszerint ismét közel kerültek egymáshoz az egykori szerelmesek, akiket most egy szemfüles fotóval buktattak le.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A minap egy dunakeszi autószerelőnél két, kézen fogva andalgó emberre lettem figyelmes, és amikor jobban megnéztem, láttam, hogy ez Cinthya és Viktor. Egy kocsival érkeztek, majd ugyanígy távoztak, sőt többször megfogták egymás kezét, és jókat nevetgéltek. Ez csak azért volt fura, mert úgy tudtam, nincsenek együtt" – számolt be a randiról a lap olvasója, Krisztina.

A Life.hu munkatársa megkereste az érintett feleket, akik szűkszavúan nyilatkoztak: Cinthya nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni a hírt, és azt mondta, most nem tud a történtekről beszélni. Viktor pedig tagadta, hogy szerelmesen sétált volna exével.

„Nem sétálunk kéz a kézben! Többet pedig nem akarok erről beszélni, mert vége annak az életszakaszomnak, amikor állandóan a magánéletembe engedtem bepillantást" – zárta rövidre Viktor.

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockTitokzatosan mesélt nászútjáról Cseh Lacihttp://www.life.hu/intim/20150914-titokzatosan-meselt-naszutjarol-cseh-laci.htmlCseh László nászútra utazott szerelmével, és nagyon titokzatosan beszélt a mézeshetekről.Intim--Összetört szívű nők exük pólójában - Szomorú fotósorozathttp://www.life.hu/intim/20150914-nok-felvettek-az-exuk-polojat-egy-szomoru-fotosorozaton.htmlCarla Richmond és Hanne Steen készített egy fotósorozatot, amelytől könny szökik az ember szemébe.Intim--Csak kamu Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolata?http://www.life.hu/intim/20150914-allitolag-csak-mediafogas-taylor-swift-es-calvin-harris-kapcsolata.htmlFelröppent a pletyka, amely szerint csak egy nagy hollywoodi színjáték Taylor Swift és Calvin Harris szerelme. Intim--Így leszünk a férfiak miatt kövérek és pattanásosakhttp://www.life.hu/intim/20150902-igy-leszunk-egy-rossz-randitol-koverek-es-pattanasosak.htmlEgy félresikerült randi már önmagában katasztrófa tud lenni, ám pszichológusok szerint a negatív élmény nem csupán a lelkiállapotunkra, de testünkre is kihatással van.IntimThinkstockA Pszichológus Pasi - Az erények hiánya, avagy ezért nem találod az igazithttp://www.life.hu/intim/20150910-parkapcsolatok-buktatoi-es-akadalyai-a-pszichologus-szerint.htmlAz örök kérdés és téma: miért nem találjuk az igazit? A Pszichológus Pasi ezúttal ezt a mindenkit érintő és mozgató témát feszegeti.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.