Megtartották a hétfőn 30 évessé lett Harry herceg elmaradt születésnapi buliját, amelyen bátyján, Vilmos hercegen kívül néhány volt szerelme is ott volt a meghívottak listáján.

Édesapja, Károly herceg londoni otthonában ünnepelte 30. születésnapját Harry herceg, aki hétfőn (szeptember 15-én) lépte át a harmadik x-et.

Forrás: AFP/Andrew Cowie
/1409/Ezek_2014915151334

Károly és felesége, Kamilla hercegnő ugyanis jelenleg Skóciában tartózkodnak, így a szabaddá vált Clarence házban gond nélkül mulathatott a herceg és legkedvesebb ismerősei. Bár állítólag éppen Katalin hercegnő terhességi rosszullétei miatt maradt el a hétfői ünneplés, a herceg sógornője most sem tudott részt venni a partin.

Azonban ott volt többek között a kedves bátyja, Vilmos herceg, valamint Harry egyik kedvenc énekesnője, Ellie Goulding is, aki fel is lépett a születésnapi bulin. A hírek szerint az egykori barátnők is szerepeltek a vendéglistán, mint Cressida Bonas, Chelsy Davy, akiknek bizonyára furcsa lehetett találkozni a herceg új szerelmével, Camilla Thurlow-val.

Katalin hercegnő kiköpött mása Harry új barátnője
Camilla Thurlow 2008-ban nyerte el a Miss Edinburgh címet és pont annál a jótékonysági szervezetnél dolgozik, amelynek fő támogatója anno Diana hercegnő volt – és állítólag kiköpött mása bátyja, Vilmos herceg feleségének. Még több infóért kattints IDE.