Exbarátnőivel ünnepelte születésnapját Harry herceg

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
buli ünneplés Katalin hercegnő Károly herceg exbarátnő Cressida Bonas Vilmos herceg Camilla Thurlow Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtartották a hétfőn 30 évessé lett Harry herceg elmaradt születésnapi buliját, amelyen bátyján, Vilmos hercegen kívül néhány volt szerelme is ott volt a meghívottak listáján.

Édesapja, Károly herceg londoni otthonában ünnepelte 30. születésnapját Harry herceg, aki hétfőn (szeptember 15-én) lépte át a harmadik x-et.

Forrás: AFP/Andrew Cowie
/1409/Ezek_2014915151334

Károly és felesége, Kamilla hercegnő ugyanis jelenleg Skóciában tartózkodnak, így a szabaddá vált Clarence házban gond nélkül mulathatott a herceg és legkedvesebb ismerősei. Bár állítólag éppen Katalin hercegnő terhességi rosszullétei miatt maradt el a hétfői ünneplés, a herceg sógornője most sem tudott részt venni a partin.

Azonban ott volt többek között a kedves bátyja, Vilmos herceg, valamint Harry egyik kedvenc énekesnője, Ellie Goulding is, aki fel is lépett a születésnapi bulin. A hírek szerint az egykori barátnők is szerepeltek a vendéglistán, mint Cressida Bonas, Chelsy Davy, akiknek bizonyára furcsa lehetett találkozni a herceg új szerelmével, Camilla Thurlow-val.

Katalin hercegnő kiköpött mása Harry új barátnője

Camilla Thurlow 2008-ban nyerte el a Miss Edinburgh címet és pont annál a jótékonysági szervezetnél dolgozik, amelynek fő támogatója anno Diana hercegnő volt – és állítólag kiköpött mása bátyja, Vilmos herceg feleségének. Még több infóért kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.