Dér Heni elárulta, hogy miért szakítottak kedvesével

Fotó: Tv2 -
eljegyzés vallomás énekesnő Dér Heni szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus elején mindenkit meglepett a hír, miszerint a gyönyörű énekesnő és futballedző vőlegénye, Vincze Gábor szakítottak. A pár már az esküvőn gondolkodott, azonban valami mégis beárnyékolta a kapcsolatukat. 

Dér Heni négy évig volt Gáborral, és tavaly még büszkén mutogatta az eljegyzési gyűrűjét. Akkor mindenki azt hitte, hogy a szerelmük révbe ért, és jöhet a házasság. A dolgok azonban máshogy alakultak. Mindkettőjüket megviselte a szakítás, az énekesnő mégis úgy érzi, hogy jó döntést hoztak. Az Ezek megőrültek! forgatása pedig még jól is jött az életében, hiszen a munka teljesen lekötötte a gondolatait - írja a Best.

Fotó: Tv2

"Tudom, hogyan sokan álompárként könyveltek el minket, hiszen Gáborral valóban óriási szerelemmel indultunk neki ennek a kapcsolatnak. Azonban rá kellett ébrednünk arra, hogy bármennyire is szeretjük egymást, képtelenek vagyunk együtt élni, hiszen teljesen más az értékrendünk. Valószínű, hogy a köztünk lévő tíz év korkülönbség is hozzájárult a szakításunkhoz, Gábor már túl van egy váláson, ezért számára már nem volt annyira fontos, hogy újra férj legyen. Talán ő nyugodtabb tempóra vágyott volna, én pedig a munkám miatt pörgősebb életet élek, és a kettőt nehéz volt összeegyeztetni. Ennek ellenére igyekeztem, hogy a karrierem mellett háziasszonyként is helyzet álljak, hiszen szerettem volna megadni Gábornak, amire vágyott. Sajnos az esetünkben nem volt igaz, amit a nagyszüleim szoktak mondani, hogy "csak szerelem legyen, a többi nem számít". Mivel egyikünk sem tud megváltozni, ezért el kellett gondolkodunk, hogy van-e értelme a folytatásnak" - mesélte Heni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.