Kate Upton úgy mutatta meg melleit, ahogy eddig még soha

fotózás címlap mellek Kate Upton villantás fehérneműmodell láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem melltartóban, nem anélkül, hanem bodyban domborít a koreai W magazin címlapján a nőies idomairól elhíresült fehérneműmodell.

Sokféleképpen láttuk már Kate Upton kebleit. Megnézhettük már őket fehérneműbe bújtatva, bikinifelső mögé szorítva, az ágyban pihenve, minden nélkül, avagy zéró gravitáció közben lebegve. A Sports Illustrated dögös fehérneműmodellje ezúttal egy szexis bodyba igyekezett visszaszorítani őket. Íme:

Forrás: Instagram/Kate Upton

Hiába a megannyi ruhadarab, a koreai W magazin októberi számába készült fénykép nem sokat hagy a fantáziára Kate Upton tökéletes alakjából. A 23 éves modell korábban itt árulta el, minek köszönheti karcsú, mégis nőies idomait.

A mai nap pucsítása Mihalik Enikőéhttp://www.life.hu/trend/20150922-mihalik-eniko-modell-es-baratnoi-madonna-koncertje-elott-pucsitottak.htmlA magyar modell és barátnői Madonna koncertjére készülődve álltak össze egy popsi-szelfihez, ami elég jól sikerült. Trend--Ombre másképp, hullámos bubi és a többiek - bemutatjuk 2015 őszének legmenőbb frizuráithttp://www.life.hu/trend/20150921-oszi-frizurak-festes-vagas-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlIdén ősszel divatos még az ombre hajfestés? Most már azok is bubit vágatnak, akik eddig tartózkodtak tőle? Milyen színek hódítanak az új szezonban? Vadon Zolit, a Life.hu hajszobrászátkérdeztük az új frizuratrendekről. Izgalmasak lesznek, efelől semmi kétség! TrendThinkstockÁpolt, puha bőr ősszel is - így turbózd fel magad a hideg időre!http://www.life.hu/trend/20150918-oszi-arcapolas-tippek-trukkok-kemek-larion-oscar-tippjei.htmlVége a kánikulának, most már tényleg itt az igazi ősz, ez azonban befolyásolja az arcbőrünket is. Mi az, amin érdemes változtatni a nyár után? Larion Oscar sminkmestert kérdeztük tippekről, bőrápolási trükkökről.TrendThinkstockMicsoda átalakulás! Horváth Éva szőkére váltotthttp://www.life.hu/trend/20150922-horvath-eva-uj-stilusra-valtott-es-teljesen-beszokult.htmlA gyönyörű műsorvezető már egy ideje nem változtatott a frizuráján, de az ősz beköszöntével úgy érezte, ideje megújulni. TrendOrigoWow! Iszak Esztiből hihetetlenül szexi hajóskapitány letthttp://www.life.hu/trend/20150921-iszak-eszti-szexi-hajoskapitanylett-mely-dekoltazzsal-iranyitotta-a-jarmuvet.htmlIszak Eszti hajóskapitányként is nagyon dögös! Mélyen dekoltált fürdőruhájával a kormány mögött a legmelegebb nyári napokat is még forróbbá varázsolja.TrendOrigoBódi Sylvi egy meseszép sárga ruhában hajókázik a tengeren http://www.life.hu/trend/20150921-bodi-sylvi-igy-hajokazik-gorogorszag-egyik-meses-szigete-mellett.htmlCsodás fotót posztolt magáról a gyönyörű modell, aki éppen Görögország egyik legszebb szigetén, Zakhyntoson pihen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.