Julia Roberts házassága válságban - Mégis válik a színésznő?

Forrás: AFP/David Buchan -
Julia Roberts házasság válság válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts házassága egy ideje megromlott. A legfrissebb hírek szerint a színésznő már nem akarja megmenteni a kapcsolatot, inkább válna.

Nyár végén lehetett először arról hallani, hogy a Micsoda nő sztárja, Julia Roberts válni akar. Állítólag besokallt, hogy férje családjának adósságait állandóan neki kell törlesztenie. A férje szerint viszont a színésznő nem támogatja őt eléggé. A sok veszekedés után külön költöztek, legalábbis néhány paparazzo költöztető autókat fotózott a házuk előtt.

Forrás: AFP/David Buchan

A Radar Online-nak egy barátjuk azt mondta, a férjet, Danny Modert már régóta nem látták a házuk közelében, és Juliával is régen beszélt. Az árulkodó barát azt is hozzátette, Julia Roberts boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnt. Lehet, hogy nem viseli meg a külön költözés egy kicsit sem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.