Romantikus vacsorával ünnepelte házassági évfordulóját Amal és George Clooney

Forrás: Northfoto -
étterem Vacsora ünneplés George Clooney sushi házassági évforduló Los Angeles Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár egy éve, hogy a hollywoodi színész feleségül vette a libanoni származású emberjogi ügyvédnőt. 

Hihetetlen, hogy már egy év telt el 2014 egyik legjobban várt esküvője óta, amikor George Clooney a meseszép Velencében vezette oltár elé Amal Alamuddin ügyvédnőt. Amilyen nagyot szólt a mennyegző annak idején, olyan csendesen ünnepelte házassági évfordulóját a sztárpár, akik egy Los Angeles-i sushiétteremben költötték el vacsorájukat meghitten, kettesben.

Forrás: Northfoto

Sajnos nem telhetett felhőtlenül az este: a színész ugyanis éppen közeli barátját, Jerry Weintraubot gyászolja.

Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-t

A földkerekség legsármosabb (eddig!) agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő, Amal Alamuddin oldalán találta meg a szerelmet, és akivel végül kimondta a boldogító igent. A Life.hu itt szedte össze azokat a nőket, akiknek csak ideig-óráig sikerült lenyűgözniük a színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.