pucérkodás Helen Mirren filmvászon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rögtön az egyik első filmjében, az 1969-es Age of Consent-ben meztelenül állt modellt a festőt játszó James Masonnak, és úgy látszik, ezzel a vetkőzés egész karrierjére rányomta bélyegét. 

A színésznő, aki minden reggel korán kel, hogy szexelhessen, pucérkodott a nagy botrányt kavaró Caligulá-ban, legutóbb pedig a 2010-es Országúti bordély-ban vált meg a ruháitól, amiben egy bordély vezetőjét alakította, aki egy nála jóval fiatalabb bokszolóval jön össze - írja az Origo.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Most kiderült, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy Mirrent meztelenül láthattuk egy új filmben. A hetvenéves színésznő egy interjúban elárulta, hogy többet nem fog levetkőzni a kamerák előtt, mostantól csak a férje láthatja a "gyönyörpárnáit" (melleit).

Helen Mirren legalább tíz filmben vált meg a ruháitól. Aki fel szeretné eleveníteni a régi szép időket, az ide kattintson, és megnézheti, hogyan festett 27 éves korában anyaszült meztelenül a színésznő.

Biszex igazságok: Férfival vagy nővel jobb randizni? http://www.life.hu/intim/20150928-szerelem-es-parkapcsolat-biszexualitas-ferfival-vagy-novel-jobb-randizni.htmlBár tudjuk, hogy a nemi sztereotípiák feleslegesek és értelmetlenek, hisz minden ember viselkedhet és érezhet bárhogy függetlenül attól, mely nemmel azonosítja magát, mégis mindannyian elgondolkodtunk már azon, hogy milyen különbségek vannak, ha valaki férfival vagy nővel randizgat. Nyilvánvalóan azokat a legcélszerűbb megkérdezni ezekről a tapasztalatokról, akik mindkét nemhez vonzódnak - a Reddit pedig pontosan ezt tette. Sok érdekességet lehet olvasni a népszerű közösségi oldal erről szóló thread-jében, a Life.hu most összegyűjtötte a legérdekesebb kommenteket. IntimThinkstock7 jel, ami azt mutatja, hogy teljesen odavan érted a sráchttp://www.life.hu/intim/20150928-7-jel-ami-azt-mutatja-hogy-teljesen-odavan-erted-a-srac.htmlSzerelmesnek lenni nagyon jó dolog. Most felsorolunk hét olyan jellemző esetet, amiből egyértelművé válhat számodra, hogy álmaid hercege valóban és vissza van érted. IntimThinkstockVén kujon - Kötelezővé tette a szexet a Playboy-nyusziknak Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/intim/20150929-kotelezove-tette-a-szexet-a-playboy-nyusziknak-hugh-hefner.htmlSzebbnél szebb lányokat vitt a hálójába a Playboy-pápa, Hugh Hefner. Holly Madison állítja, nem feltétlenül csak kedvtelésből jártak ágyra a nyuszik. Intim--Új őrület: Intim fotók az ágyból - Dukai, Zimány és Debreczeni mutatják behttp://www.life.hu/intim/20150929-debreczeni-zita-modell-dukai-regina-modell-es-zimany-linda-modell-agybol-szelfizett.htmlÚjabb őrület dívik a magyar sztárok körében, akik mostanában ágyban, párnák közt lőnek magukról szelfiket. Debreczeni Zita, Duka Regina és Zimány Linda most megmutatták, hogyan kell profi ágyszelfiket készíteni. Intim--Bréking! Varga Viktor és Cinthya Dictator csókolóztakhttp://www.life.hu/intim/20150929-varga-viktor-es-cinthya-dictator-csokoloztak.htmlEz most nosztalgia, vagy újra alakul valami? Cinthya Dictator és Varga Viktor csókolóztak! Intim--Bódi Sylvi lekapta a pólóját egy forgalmas útszakaszonhttp://www.life.hu/intim/20150929-bodi-sylvi-modell-dj-tonka-klipjenek-forgatasan-lekapta-a-polojat-es-megmutatta-tokeletes-alakjat.htmlBódi Sylvi nem bírt a vérével és lekapta felsőjét, ami tökéletes dekoltázsát takarta - persze mindezt nem saját szórakoztatására, hanem egy klip kedvéért tette. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.