"A férjemben megtaláltam a másik felem" - Baby Gabi szerint ez a jó kapcsolat titka

boldogság esküvő TV2 Sztárban sztár Baby Gabi szerelem férj élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baby Sisters egykori énekesnőjét, bár imádja férje mégsem tart vele a Sztárban sztár élő adásába.

Baby Gabi két éve mondta ki a boldogító igent, akkor a Life.hu beszámolt a hamisítatlan vidéki lagziról és az énekesnő csodás menyasszonyi ruháját is megmutattuk. Gabi most a Borsban mesélt arról, miért nem nézi meg őt az élő showban férje és mi a jó párkapcsolat titka.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Romantikus, mesébe illő, megtaláltam benne a másik felem. Pont róla álmodtam! Folyamatosan mellettem áll, támogat, és csak azt az egyet kérte, hogy neki ne kelljen a nyilvánosság előtt szerepelnie. Ezt tiszteletben is tartom. Egyébként sem szeretem kiteregetni a magánéletemet. A Sztárban sztár stúdiójában sem lehet majd lefotózni, ő otthon izgul értem, egy gyönyörű elektromos kandalló előtt" – mondta Gabi, aki boldogsága titkát is elárulta.

„Jó férj, jó párkapcsolat. Olyan társ kell, aki elfogad. Akkor tudsz kiteljesedni, ha megvan a háttér, van kire támaszkodni. A másik a család és az őszinte, igaz barátok. Ha ők vannak, akkor már kerek az élet."

Baby Gabi egyelőre csak tudat alatt készülődik a gyerekvállalásra

"Az ember nem lesz fiatalabb, egyre inkább, ahogy készülünk a gyerekvállalásra, a test is átalakul, ez normális. Még akkor is, ha ez csak egy tudat alatti készülődés, hisz 37 éves leszek, itt az idő" – mondta Gabi a Life.hu interjújában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.