A Baby Sisters egykori énekesnőjét, bár imádja férje mégsem tart vele a Sztárban sztár élő adásába.

Baby Gabi két éve mondta ki a boldogító igent, akkor a Life.hu beszámolt a hamisítatlan vidéki lagziról és az énekesnő csodás menyasszonyi ruháját is megmutattuk. Gabi most a Borsban mesélt arról, miért nem nézi meg őt az élő showban férje és mi a jó párkapcsolat titka.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Romantikus, mesébe illő, megtaláltam benne a másik felem. Pont róla álmodtam! Folyamatosan mellettem áll, támogat, és csak azt az egyet kérte, hogy neki ne kelljen a nyilvánosság előtt szerepelnie. Ezt tiszteletben is tartom. Egyébként sem szeretem kiteregetni a magánéletemet. A Sztárban sztár stúdiójában sem lehet majd lefotózni, ő otthon izgul értem, egy gyönyörű elektromos kandalló előtt" – mondta Gabi, aki boldogsága titkát is elárulta.

„Jó férj, jó párkapcsolat. Olyan társ kell, aki elfogad. Akkor tudsz kiteljesedni, ha megvan a háttér, van kire támaszkodni. A másik a család és az őszinte, igaz barátok. Ha ők vannak, akkor már kerek az élet."

Baby Gabi egyelőre csak tudat alatt készülődik a gyerekvállalásra
"Az ember nem lesz fiatalabb, egyre inkább, ahogy készülünk a gyerekvállalásra, a test is átalakul, ez normális. Még akkor is, ha ez csak egy tudat alatti készülődés, hisz 37 éves leszek, itt az idő" – mondta Gabi a Life.hu interjújában.