Bereczki Zoltán bánat válás szívfájdalom szerelem Szinetár Dóra kapcsolat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrendítő őszinteséggel vallott Bereczki Zoltán az ATV műsorában jelenlegi lelkiállapotáról. Elárulta, válása után még mindig nyalogatja a sebeit. 

"Nyalogatom még a sebeimet, ott tartok, hogy most már egészen jó. Az is például nehéz helyzet, hogy mi akkor alszunk, amikor más él, és akkor dolgozunk, amikor más szórakozik. Eljön az ideje, nem sietek" - válaszolta Ábel Anita azon kérdéseire, hogy érzi most magát, jelenleg van-e társ az énekes mellett, illetve hogyan tud ismerkedni.

Forrás:Szinetár Dóra/Facebook

Nemrég egyébként Szinetár Dóra is meghatóan nyilatkozott Bereczki Zoltánnal való házasságáról és a kapcsolatukról. Elmondta: ők ketten egy életre összetartoznak. "13 év után beláttuk, kevés az akarás, nekünk nem ebben a viszonyrendszerben kell együtt lennünk. Elengedtük egymás kezét, de az nem véletlen, hogy a mai napig jóban vagyunk, békében, szeretetben neveljük a gyerekünket. Mi egy életre összetartozunk, barátok, kollégák vagyunk, de már nem mint házaspár, mert úgy nem működtünk jól" - mondta Dóra.

Egy korszak véget ért! Nem lesz több meztelen kép a Playboybanhttp://www.life.hu/intim/20151013-nem-lesz-tobb-meztelen-norol-keszult-foto-a-playboyban.htmlMegdöbbentő döntésre jutottak a Playboynál: nem közölnek többé meztelen nőkről készült képeket. Az okok pedig elég prózaiak az NBC News szerint. Intim--Ejha! Ledobta a textilt Kendall Jennerhttp://www.life.hu/intim/20151009-kendall-jenner-felso-nelkul-pozolt-megvillantotta-melleit.htmlAz egyik legszexibb Kardashian lány pőrén pózol. Forró fotó! Intim--Détár Enikő: "Nem szeretnék újra megházasodni"http://www.life.hu/intim/20151009-detar-eniko-a-valasa-utan-nem-szeretne-ujra-meghazasodni.htmlDétár Enikő azt vallja, hogy a házasság egyszeri dolog, azt az esküt egyszer lehet csak igaz hittel kimondani. A színésznő a válás után érzéseiről és a nehéz újrakezdésről vallott. Intim--Keresztes Ildikó exférjéről vallott: "25 évet nem lehet kidobni a kukába"http://www.life.hu/intim/20151010-keresztes-ildiko-szerint-kapcsolata-kicska-laszloval-igazabol-sosem-ment-tonkre.htmlMindenki megdöbbent Keresztes Ildikó kijelentésén, aki az ATV egyik műsorában mesélt arról, hogy szerinte van-e rá esély, hogy exférjével, Kicska Lászlóval újra egy párt alkossanak. Intim--Ejha! A félpucér Orlando Bloomtól eldobod az agyadhttp://www.life.hu/intim/20151005-orlando-bloom-felpucer-testet-mutatta-meg-malibun.htmlA 38 éves színész nagyon jó formában van! Orlando Bloom ezúttal Malibun mutatta meg hihetetlenül szexi felsőtestét. Intim--Liptai Claudia: "Ádám jelenléte megnyugtat"http://www.life.hu/intim/20151008-liptai-claudiat-megnyugtatja-szerelme-adam-jelenlete.htmlRendkívül határozott, talpraesett férfi Liptai Claudia új szerelme. A műsorvezető szerint Ádám jelenléte jó hatással van rá. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.