Szatírt fogtak Pécs kertvárosában: 43 éves férfi az elkövető!

Pécs rendőrség szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamar elkapták a gyanúsítottat, akit egy édesanya jelentett fel. Szeméremsértés büntette miatt eljárást indítottak ellene.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy pécsi nő tett feljelentést október 9-én a rendőrségen, mert egy ismeretlen férfi 12 óra 50 perc körüli időben Pécsett, a Kertvárosban gyermekkorú lánya előtt nemi szervét mutogatta, majd megkísérelte rábírni arra, hogy azt megfogja - írja a pecsistop.hu.

Forrás: Thinkstock

A rendőrség az adatgyűjtést követően hamar azonosította a feltételezett elkövetőt. Egy 43 éves pécsi lakost gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást.

Hátsó kényeztetés, ahogyan még nem merted kipróbálni (18+)http://www.life.hu/intim/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-erzeki-anal-nyarra-forro-szextipp.htmlSokszor utasítottad már el az anális szexet, mert tartottál tőle? Most viszont úgy érzed, hogy egy hűvös, őszi, erotikus kalandba minden belefér – még ez is? Íme, a Life.hu tippje anális gyönyörszerzéshez.IntimThinkstockSokk! Szadista pornójeleneteket forgattak kisgyerekekkelhttp://www.life.hu/intim/20151017-gyermekpornokepeket-es-filmeket-cserelo-ferfiak-tucatjait-vettek-orizetbe-spanyolorszagban.htmlKülföldi lapinformációk szerint gyermekpornóképeket és szexfilmeket cserélő férfiakat vették őrizetbe Spanyolországban.Intim--Sokkoló! Megerőszakoltak egy öt és egy két és fél éves kislánythttp://www.life.hu/intim/20151017-megeroszakoltak-egy-ot-valamint-egy-ket-es-fel-eves-leanygyermeket.htmlDurva hírt tett közzé az indiai rendőrség. Újdelhiben megerőszakoltak egy öt, valamint egy két és fél éves leánygyermeket.IntimThinkstockCsak kamu a negédes, családi fotósorozat a Jolie-Pitt családról?http://www.life.hu/intim/20151017-brad-pitt-es-angelina-jolie-sokat-veszekednek-megis-szeretik-egymast-interjuban-meseltek.htmlHiába a sok vita, a színésznő állítása szerint sosem érezte erősebbnek a kapcsolatát és ennél jobban nem is élhetné meg nőiességét. Intim--Prostinak akarták eladni Szlovákiában a cukorbeteg Rebekáthttp://www.life.hu/intim/20151017-prostinak-akartak-eladni-szlovakiaban-a-cukorbeteg-rebekat.htmlSzlovákiában bukkantak rá arra a 12 éves, cukorbeteg kislányra, akit akkor már napok óta kerestek. Rebeka otthonról tűnt el, de magával vitte három napra elegendő inzulinadagját is. IntimThinkstockSzupercuki élő show! Íme egy kislány, aki nem akart Adam Levine karjaiban elvesznihttp://www.life.hu/intim/20151017-adam-levine-rozsat-adott-a-kislanynak-aki-elsirta-magat-mikor-megtudta-az-enekes-hazas.htmlAmikor a kis Mila megtudta, hogy Adam Levinnek felesége van, hatalmas sírásban tört ki, még az anyukája se látta ilyen állapotban. Az énekes nem tétlenkedett, miután látta a videót eldöntötte, hogy egyedi módon engeszteli ki a kislányt! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.