Félmeztelenül vett búcsút a meleg szexpartnerkereső alkalmazástól Marc Jacobs

buli divattervező applikáció meleg Marc Jacobs orgia alkalmazás szexpartner törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai divattervező egy félmeztelen fényképpel köszönt el a Grindr nevű okostelefon-alkalmazástól.

Elköszönt a Grindr-től Marc Jacobs. Az 52 éves divattervező, aki évek óta vállalja másságát, Instagram-oldalán jelentette be, hogy törli magát a meleg szexpartnerkereső alkalmazásról.

Forrás: Instagram/Marc Jacobs

Elhízott lúzer srácból szexszimbólum: Marc Jacobs

Marc Jacobs, a Louis Vuitton kreatív igazgatójának átváltozása igazán botrányosra sikerült - hogy botrányosan jóra vagy rosszra, azt döntse el mindenki maga. Az azonban biztos, hogy a divattervező az elhízott geekből szinte pillanatok alatt adonisszá transzformálódott. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Szuperlájk! Új funkcióval bővült a Tinder szexpartnerkeresőhttp://www.life.hu/intim/20151001-uj-funkcioval-bovult-a-tinder-ez-a-szuperlajk.htmlSzupernyomulósoknak szuperlájk. Éljen, éljen, új funkcióval bővült a Tinder, amelynek leginkább azok örülhetnek, akik már kétségbe esve keresik álmaik asszonyát/férfiját. IntimThinkstockBrutálisan bántalmazott több lányt, mert nem tudta elfogadni, hogy meleghttp://www.life.hu/news/20151027-callum-stroomer-18-eves-fiu-tobb-lanyt-bantalmazott-es-megeroszakolt-ezert-17-ev-bortont-kapott.html17 év börtönre ítélte a bíró azt a 18 éves brit fiút, aki több iskoláskorú lányt bántalmazott, kettőt pedig megerőszakolt. NewsThinkstockFelháborodtak a nézők, mert nem működött a szavazó applikáció a Sztárban sztár alatthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-felhaborodtak-a-nezok-mert-nem-mukodott-a-szavazo-applikacio-a-sztarban-sztar-alatt.htmlA Sztárban sztár újítással készült a harmadik évadra: SMS helyett már applikációval lehet szavazni. Azonban a kezdet kicsit döcögősre sikeredett. TV + Sztárok--Négy huszonéves férfit ölt meg a meleg sorozatgyilkoshttp://www.life.hu/news/20151022-negy-huszoneves-ferfit-olt-meg-a-meleg-sorozatgyilkos.htmlEgy magyar származású, Angliában élő fiú, Kővári Gábriel is a meleg sorozatgyilkos áldozata lett. Sephen Port több huszonéves fiút ölt meg. News--Marc Jacobs megszólalt meztelen feneke ügyébenhttp://www.life.hu/intim/20150703-marc-jacobs-megszolalt-meztelen-feneke-ugyeben-amit-veletlenul-posztolt-az-instagramra.htmlA divattervező megszólalt a kényes ügyben, amelynek főszereplője letolt alsónadrágja, csupasz feneke és pénisze.Intim--Nyílt levél egy apához, aki felvállalta, hogy meleghttp://www.life.hu/csalad/20151012-egy-lany-levele-a-meleg-apjahoz.htmlA társadalom nagy része a mai napig nem fogadja el a homoszexuálisok kapcsolatát, a téma tabunak számít. A családi elvárások hatására pedig sok meleg férfi nővel házasodik, családot alapít. Egyes adatok szerint ez a meleg férfiak legalább 80%-ára jellemző. Ezek a férfiak aztán tökéletes férjnek, édesapának tűnnek, egészen addig, amíg ki nem borul a bili, és a saját döntésük, vagy egy lebukás miatt fel nem vállalják valódi szexuális orientációjukat.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.