"Jól vagyok, de tényleg" - Válása óta először nyilatkozott Halle Berry

Forrás: AFP/Kevin Winter -
válás Halle Berry Olivier Martinez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, kezd visszatérni a normális kerékvágába Halle Berry élete. 

Először nyilatkozott a színésznő azóta, hogy bejelentették válásukat Olivier Martinezzel. ,"Jól vagyok, de tényleg! Igyekszem nem csak magamra fókuszálni. Ez sokat segít a mindennapokban."

Forrás: AFP/Kevin Winter

A pár 2010 óta volt együtt, három évvel később házasodtak össze. Egy közös gyermekük született, idén októberben jelentették be a válásukat.

Puki az ágyban és egyéb vágyölő férfibakik - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/intim/20121019-puki-az-agyban-es-egyeb-vagyolo-ferfibakik-ejszakai-pasivelemeny.htmlA pasik is hibázhatnak szex közben. Kérdés, hogy a nő mennyire elfogadó, és képes-e arra, hogy humorral kezelje a helyzetet, vagy annyira kiakad, hogy azonnal kiadja a kedves útját. Megkérdeztük a pasikat, mi a véleményük arról, ha bakiznak az ágyban. Intim--Készen áll a házasságra Sofia Vergara és Joe Manganiellohttp://www.life.hu/intim/20151108-keszen-all-a-hazassagra-sofia-vergara-es-joe-manganiello.htmlAz idei sztárlagzik egyik legnagyobb durranása kétségkívül a két szexi színész november 22-i egybekelése lesz. Intim--Szar a kapcsolatom, de ragaszkodom hozzá... Ismerős?http://www.life.hu/intim/20151105-pilat-gabor-szar-a-kapcsolatom-de-ragaszkodom-hozza-ismeros-helyzet-sokaknak.htmlKevés rosszabb érzés van, mint a bizonytalanság. Minél több bizonytalanság van valakinek az életében, annál zaklatottabb. Intim--Burt Reynolds élete szerelme még mindig Sally Fieldhttp://www.life.hu/intim/20151106-sally-field-burt-reynolds-szereleme-meg-mindig-tart-a-szinesz-legalabbis-kellemes-emlekeket-oriz.htmlMeglepő dolgot árult el egy vele készült interjúban Burt Reynolds. Intim--Ashley Benson végre megszabadult ruháitólhttp://www.life.hu/intim/20151106-ashley-benson-a-spring-breakers-es-a-pretty-little-liars-sztarja-levetkozott.htmlA Pretty Little Liars és a Spring Breakers sztárja úgy döntött, itt az ideje megmutatni, mennyire szexi is valójában. IntimOrigoBerki Krisztián: "Szükségem van Pameláékra"http://www.life.hu/intim/20151106-berki-krisztiannak-pamela-es-kislanya-a-legfontosabb-oszinte-vallomas-video.htmlA műsorvezető meglepően romantikusan nyilatkozott kedveséről Hajdú Péter műsorában, sőt, még az a bizonyos "sz" betűs szó is elhagyta a száját. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.