Nehéz időszakon ment keresztül szakítása miatt az énekesnő, akire a hírek szerint már rá is talált az új szerelem.

Valószínűleg sem Gwen Stefani, sem pedig Gavin Rossdale nem láthatta előre, hogy 13 év házasság és 3 közös gyerek után a különválás mellett fognak dönteni.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A No Doubt énekesnője egy rádiónak adott interjújában vallotta be, mennyire váratlanul érte a szakítás, és megerősítette a találgatásokat: az Used to Love You szövegét bizony tönkrement házassága ihlette. Mindenki tudta, hogy februárban szétesett az életem. Váratlanul ért. Fogalmam sincs, mi történt – magyarázta Gwen, aki azóta a The Voice másik zsűritagjával, Blake Sheltonnal melegedett össze.

2015: a legmeglepőbb sztárszakítások éve
Ben Affleck és Jennifer Garner szakításával indult, majd Megan Fox magára maradt 2 gyerekkel, végül Gwen Stefani és Gavin Rossdale is bejelentették: 13 év után véget ért házasságuk. Avril Lavigne és Chad Kroeger mindössze 2 év után döntöttek a válás mellett. A modellek közül Lara Stone 5 év együttlét után indított válópert, brit kolléganője, Kate Moss pedig a negyedik házassági évfordulója után döntött a szakítás mellett. Vajon ki lesz a következő? A legutóbbi fejlemények szerint Reese Witherspoon és Gisele Bündchen háza táján sem stimmel valami - és jól tudjuk, hogy Halle Berryéknél is pontosan így kezdődött...