Ekkora pucsítást ritkán látunk! Jennifer Lopez mindent beleadott!

Forrás: AFP/Kevin Winter -
színpad popsi energia pucsítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iHeartRadio Fiesta Latina partiján JLo lehengerlő energiával lépett színpadra, ami még egy hatalmas pucsításra is elég volt.

Korábban már majdnem bajba sodorta világhírű feneke, és ezúttal is mindent beleadott a dominaruhákért rajongó énekesnő, hogy mindenki az ő popsijáról beszéljen.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Mindenesetre tényleg szép teljesítmény a 46 éves, két gyermekes anyukától ez az akrobatikus mutatvány. A képet ide kattintva nézheted meg!

Durva! Szexuálisan zaklatták Rod Stewart feleségét!http://www.life.hu/sztarok/20151112-penny-lancastert-rod-stewart-feleseget-szexualisan-zaklattak.htmlPenny Lancaster, Rod Stewart egykori modell felesége egy talk show-ban fakadt sírva, miközben egy régi, borzalmas emlékéről mesélt. TV + Sztárok--Itt a vége! Király Viktor kiesett a Voice-ból!http://www.life.hu/sztarok/20151112-kiraly-viktor-kiesett-a-voicebol.htmlMagyar idő szerint csütörtök hajnalban hirdették ki az amerikai tehetségkutató Top 12 versenyzőjét, amibe legnagyobb sajnálatunkra Király Viktor nem került be. TV + Sztárok--Gömbölyödő pocakot villantott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20151111-gombolyodo-pocakot-villantott-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja.htmlA Barátok közt színésznője a közösségi oldalán mutatta meg magát. TV + Sztárok--Aleska párja először szerepel kamerák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20151111-aleska-diamond-safrany-emese-parja-attila-eloszor-szerepelt-a-tv2-aktiv-kameraja-elott.htmlInternetes baki-videón mutatta meg párját Sáfrány Aleska. Attila korábban csupán mint személyi edző volt jelen Aleska életében, azonban január óta már az edzőtermen kívül is egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Nádai Anikót a párja mentette meg a szülés utáni depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-nadai-anikot-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-a-parja-kovacs-daniel-mentette-meg-a-szules-utani.htmlKimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika letiltotta Gergely Róbertet a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-erdelyi-monika-letiltotta-gergely-robertet-a-facebookon.htmlGergely Róbert csodás nyaralós fotókat posztolt közösségi oldalára, mikor feleségével Törökországban jártak, de ezt nem mindenki értékelte... TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.