Lukas Haas színész titok Leonardo DiCaprio homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai bulvárlap szerint a sármos színész mindig is kettős életet élt, és bár imádja a gyönyörű nőket, a férfiakkal is közelebbi viszonyt ápol. A hírek szerint Leo kedvese nem más, mint Lukas Haas. 

A színészként dolgozó férfi többször is feltűnt már DiCaprio oldalán hollywoodi produkciókban. Haas több eseményre is elkíséri a sztárt, sőt, ha egy csinos nővel randizik éppen, akkor is a közelben van. Egy bennfentes szerint ezek a lányok szigorú titoktartási szerződést írnak alá, melyben leírják, hogy miért is kell Leo oldalán sétálniuk.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A világhírű színész nemrég Palm Springs egyik homoszexuálisok lakta negyedében vásárolt házat, ahová Haas társaságában költözött. A színész karrierje kezdetén nyílt titok volt, hogy mindkét nemhez vonzódik, de ahogy egyre sikeresebb lett, a menedzsmentje megtiltotta neki, hogy felvállalja másságát a nyilvánosság előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.