Hozzámegy 17 évvel fiatalabb szerelméhez Jennifer Lopez

Forrás: Northfoto -
esküvő házasság párkapcsolat táncos Casper Smart szerelem Mexikó énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 46 éves popdíva a hírek szerint alig várja, hogy végre kimondhassa a boldogító igent "hol van, hol nincs" pasijának, Caspert Smartnak, akinek a legnagyobb titokban akar örök hűséget esküdni a srác szüleinek meseszép birtokán.

Egyre komolyodik a dolog Jennifer Lopez és csalfa vőlegénye, Casper Smart között. A pár, akinek kapcsolatának útját már mi is alig tudtuk nyomon követni, a hírek szerint a táncos-koreográfus szüleinek mexikói birtokán szeretne oltár elé állni, méghozzá a legnagyobb titokban.

Jennifer Lopez és Casper Smart Forrás: Northfoto

Ráadásul már nem csupán a helyszín van már meg, hanem a dátum is: JLo és a 17 évvel fiatalabb Casper 3 év jegyben járás után november 26-ra, vagyis éppen hálaadásra tervezi a nagy napot, és a lehető legtovább szeretnék is megőrizni maguknak a titkukat. A RadarOnline forrása szerint a 45 éves popdíva nemrég egy hetet töltött barátja szüleinél, és azóta nem tud betelni a házzal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.