Orlando Bloom Salma Hayek gigamellét fixírozza - Fotó!

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor -
dekoltázs Orlando Bloom hatalmas Salma Hayek vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő újra odatette magát, és kicsapta hatalmas melleit a vörös szőnyegre – Orlando Bloom legnagyobb örömére.

Még ki sem hevertük Salma Hayek legutóbbi ízléstelen dekoltázsát, máris újabbat villantott a világsztár.

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Ezúttal a British Fashion Awards eseményre vett fel mellhangsúlyos ruhát, amiben jól meg is stírölték a férfiak. Például Orlando Bloom is, aki egy közös képre állt össze Salmával, de csak a cicikre tudott koncentrálni. A képet ide kattintva tudod megnézni!

Férfivélemény: 7 nőtípus, akit lecsekkolunk Facebookon, és menekülünkhttp://www.life.hu/intim/20151122-ferfivelemeny-het-notipus-akit-a-pasik-lecsekkolnak-facebookon-es-menekulunk.htmlMegismerkedünk vele egy buliban vagy az interneten, bejelöljük a Facebookon, megnézzük az adatlapját – és ahelyett, hogy elhívnánk randizni, inkább menekülünk. Melyek azok a nőtípusok, amelyeknek sikerül ezt kiváltani az online tevékenységükkel? Most elmondjuk, szigorúan férfiszemszögből. Intim--Sarka Kata melleiről alig tudjuk levenni a szemünket: Fotó!http://www.life.hu/intim/20151123-sarka-kata-dekoltazsatol-leesett-az-allunk-micsoda-foto-a-kommentelok-imadjak.htmlA csodaszép műsorvezető egy több színben pompázó bikinit választott a mai forgatáshoz. Kata követői oda-vissza voltak a kép láttán. Intim--Ellopta a show-t Jennifer Lopez pucér fenekű táncosahttp://www.life.hu/intim/20151123-jennifer-lopez-hattertancosa-pucer-feneket-villantott.htmlJLo ismét fantasztikus táncot lejtett az American Music Awards gálán, a figyelem azonban nem kizárólag az ő formás hátsóján volt. Intim--Beyoncé bokszmeccsre vitte orbitális melleit - Micsoda villantás!http://www.life.hu/intim/20151123-beyonce-hatalmas-dekoltazst-villantott-las-vegasban-egy-boxmeccsen.htmlAz énekesnő a nagyágyúkat is bevetette egy Las Vegas-i bokszmeccsen, ezzel pedig kiütéssel győzött nálunk. Intim--Détár Enikő: "Nem Péter lesz az, aki kitol a Farkasréti temetőbe"http://www.life.hu/intim/20151123-detar-eniko-szineszno-szerint-nem-szerelme-peter-lesz-az-ki-kitolja-a-farkasreti-temetobe.htmlÉppen házassága lezárásának időszakában találkoztak, Détár Enikő szerint azonban sokkal jobban elvannak, mintsem azt ő az elején elképzelhette. Intim--Sofia Vergara és Joe Manganiello tényleg összeházasodtak: Álomszép fotók!http://www.life.hu/intim/20151123-sofia-vergara-es-joe-manganiello-osszehazasodtak.htmlTudtuk jól, hogy az idei sztárlagzik legnagyobb durranása lesz a két színész esküvője, és ez be is igazolódott. Sofia Vergara már elárasztotta fotókkal a közösségi oldalait.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.