8 mondat, amit sose mondj egy kövér pasinak

Kövér pajzsmirigy férfi stressz túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztos futottál már bele olyanba, hogy egy átlagosnál nagyobb testalkatú srácnak nem a legmegfelelőbb mondatokat mondtad. 

1. "Hé, nagyfiú." Ez a mondat magában hordozza azt, amivel maga is tisztában van és nem akarná folyton hallani. Szóval ne a testi adottságaival üdvözöld őt első körben.

Forrás: giphy.com

2. "Téged könnyű megtalálni a tömegben.” 3XL-es mérete és terebélyessége valóban hordozza magában ezt az „előnyt”, de utalva az első pontra, ezt sem érdemes ilyen módon firtatni.

3. "Mozognod kellene. Próbáltad már a focit?" A kövérsége nem feltétlenül adódhat a mozgásszegény életmódjából. Lehet, hogy kocog, focizik vagy kosarazik, csak éppen nem a leggyorsabb ütemben adja le a feleslegét.

4. "Csak segíteni akartam." Azzal, hogy rendszeresen rávilágítasz a súlyproblémájára nem biztos, hogy motiválni fogod, előbb-utóbb rosszul fog neki esni. Ha titkon próbálkozik a fogyókúrával, de te akkor is azt mondod neki, hogy mekkora, az képes őt letörni.

5. „Erősek a csontjaid." Akárcsak Cartmannek a South Park-ból…

6. "Lehet, hogy pajzsmirigy problémáid vannak." Lehetséges, de a kórosan elhízott emberek egy része mire megkapja ezt a kérdést, addigra már túl van a pajzsmirigy vizsgálaton. Ne felejtsük el azt sem, hogy a minket érő stressz, de még az általunk fogyasztott (egészségtelen) feldolgozott élelmiszerek is nagyban közrejátszhatnak a súlyunk alakulásában.

Forrás: giphy.com

7. „Ha lefogysz, megereszkedik a bőröd.” Most meg úgy néz ki, mint egy szörny, aki az ágy alól mászott ki?!

8. „Annak ellenére is szeretlek, hogy kövér vagy." Kétélű válasz, egyrészt jól eshet neki, másrészt lesajnáló hangzása vannak ennek a mondatnak. Megfontolandó, hogy mondd-e neki valaha.

5+1 dolog, amit akkor teszel, ha egyedül vagyhttp://www.life.hu/intim/20151124-egyedullet-aldas-vagy-atok-ezeket-tesszuk-leginkabb-maganyukban.htmlEgyedül ülsz otthon a kanapén egy doboz fagyival és a Bridget Jones első részével: ismerős? Nem csak ez az egyetlen dolog, amit akkor teszel - akár ellensúlyozásként - ,ha egyedül vagy. Intim--5+1 szokás, amit a srácok sosem nőnek kihttp://www.life.hu/intim/20151117-szokas-pasik-amiket-sosem-nonek-ki-videojatek-es-tarsai.htmlBármennyire is imádjuk a férfiakat, bizonyos dolgokat sosem fogunk tudni kinevelni belőlük. Intim--10 idegesítő dolog, ami bárkit képes kihozni a sodrábólhttp://www.life.hu/intim/20151112-idegesito-dolgok-parkolo-mozgolepcso-szakitas-vegighallgatasa-sokszor-veled-is-elofordul.htmlA hétköznapokból merítettünk olyan helyzeteket, amik bármikor képesek felidegesíteni minket. Ismerős, nem? Intim--7 mondat, amit sose mondj az első randinhttp://www.life.hu/intim/20151110-ezeket-semmikepp-ne-mondd-az-elso-randin-a-pasinak.htmlAkárhogy is nézzük, az első randin rengeteg múlthat, az első rosta, aminek során eldől, hogy mennyire passzoltok a másik féllel. Összegyűjtöttünk hét nagyon gáz első randis mondatot! Intim--Képtelen vagy az orgazmusra? Ez a 7 ok állhat a hátterében!http://www.life.hu/intim/20151111-orgazmus-nelkul-nincs-elet-ha-nem-sikerul-ez-lehet-az-oka.htmlEgy amerikai nőgyógyász világossá teszi a nők számára, hogy miért nincs orgazmusuk. Intim--5 férfitípus, akikhez egyáltalán nem érdemes hozzámennihttp://www.life.hu/intim/20151020-ferfitipusok-akiket-jobb-ha-messzirol-elkerulsz-ha-hazassagrol-esik-szo.htmlA házasság szent dolog és jó esetben egy életre szól ugyanazzal a személlyel. Honnan tudjuk, hogy az igazihoz megyünk hozzá? Sehonnan, de ha az alábbi öt típus valamelyikébe tartozik a vőlegény, nem olyan biztos, hogy működni fog a holtodiglan holtomiglan. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.