Gyanúsan sokat posztol rólatok és állandóan felvág veled? Vigyázz, lehet, hogy a rajongása mögött más áll a háttérben.

1. Bárhol is jelentek meg nyilvánosan, ő folyamatosan Instagramra és Facebookra posztolja – a lehető összes módon –, hogy mennyire jól érzi magát veled.  

Forrás: Thinkstock

2. Görcsösen igyekszik jóba lenni a barátaiddal, a közös programok alkalmával a társaság fénypontja lenni és mindenkivel rendszeresen tartani a kapcsolatot.

3. Mindig tökéletesen kell kinézned mellette. Ha lezseren, mondjuk farmerban és pólóban lépnél az utcára, finoman jelzi neked, hogy nem aznap vagy a legszexibb.

4. Megrögzött rajongóddá válik. Tudja hol és meddig dolgozol, mikor találkozol a barátaiddal, eléd megy mindenhova, a barátai előtt istennőként beszél rólad.

Forrás: Thinkstock

5. Még mindig azt hiszi, hogy a népszerűség a legfontosabb. Pedig már elmúltak azok az idők, amikor a suliban a legmenőbb klikkbe kellett tartozni ahhoz, hogy életben maradhass és érvényesülni tudj.

Lehet, hogy érzelmi terrorista?
Biztos volt már dolgod olyan pasival, akinél sok dolog nem stimmelt, titokzatos volt és még a szeme se állt jól. Egy lelki, érzelmi terrorista ember még alattomosabb tud lenni, ha a kegyeidbe férkőzik. Íme, 7 intő jel, ami arra utal, hogy a sráccal valami nem gömbölyű.