A 49 éves Vincent Cassel irtó szexi félmeztelenül - Fotó!

fotó szexi színész Vincent Cassel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg agglegényként élő színész Rio de Janeiro utcáján sétálgatott a barátival, amikor pár igazán dögös felvételt készítettek róla.

A sztár két évvel ezelőtt hagyta el gyönyörű feleségét, Monica Belluccit 17 együtt töltött év után. Azóta mintha újraélné a fiatalságát: rengeteget utazgat a nagyvilágban, már ha éppen nem forgat. Így tett most is, és félmeztelenül sétálgatott a rajongó hölgyek legnagyobb örömére. Mi pedig ismét megállapítottuk: a színész 49 évesen is elképesztően néz ki. Akár 10 évet is simán letagadhatna a korából.

Forrás: Northfoto
Uraim! 5 ajándék, amit sose vegyetek a párotoknak! http://www.life.hu/intim/20151208-ezeket-az-ajandekokat-ne-tedd-a-fa-ala-ot-dolog-aminek-biztosan-nem-orul.htmlKarácsony közeledtével mindenki megrohamozza a bevásárlóközpontokat, hogy minél szebb és különlegesebb meglepetés kerüljön a fa alá. Néhány ötlettel azonban könnyen katasztrófába torkollhat az ünnep. Intim--Voksán Virág bugyi nélkül fotózkodott?http://www.life.hu/intim/20151208-voksan-virag-playmate-szexi-kerekded-feneket-megmutatva-pozolt-a-teraszan.htmlMegmutatta kerekded popsiját a szexi plyamate - a kérdés már csak az, van-e rajta fehérnemű, mert mi nem látjuk... Intim--5 sztár, aki hatalmasat pucérkodott idénhttp://www.life.hu/intim/20151208-5-sztar-akik-sokat-meztelenkedtek-2015-ben.htmlMi a közös Rihannában, Miley Cyrusban és Kim Kardashianban? Mind elég bevállalósak és excentrikusak ahhoz, hogy megmutassák magukat rajongóiknak a közösségi oldalukon. A Life.hu összegyűjtötte az öt legpucérabb Instagram-sztárt, akinek egyetlen képe képes volt felrobbantani az egész internetet. Íme. IntimOrigoDögös és pucér! Címlapra kerül John Stamos meztelen fenekehttp://www.life.hu/intim/20151208-john-stamos-szinesz-pucer-feneket-fotoztak-a-paper-magazinnak.htmlA Kim Kardashian olajtól fénylő fenekével világhírűvé váló Paper magazin ezúttal egy dögös férfit vetkőztetett le. Intim--Így zajlott Amy Schumer fehérneműs fotózásahttp://www.life.hu/intim/20151208-amy-schumer-komediasztar-meztelen-fotozasa-a-pirelli-naptar-keszulesekor.htmlEgy Pirelli naptár fotózása mindig izgalmas, Amy Schumernek pedig egyáltalán nincs ellenére megmutatni a rajongóknak, hogyan zajlik egy ilyen esemény. IntimOrigoHoppá! Karácsony alkalmából meztelenre vetkőztek a brit rádiósok!http://www.life.hu/intim/20151208-meztelenre-vetkoztek-a-brit-radiosok.htmlA The Archers nevű rádiósorozat hősei ezúttal igazán megmutatták magukat. A hangjukkal közismertté vált színészek karácsony alkalmából dobták le a ruháikat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.