Lady Gaga: "Amikor megerőszakoltak, megváltozott az életem"

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor -
szexuális erőszak énekesnő Lady Gaga trauma NANE2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnőt még 19 évesen szexuálisan zaklatta egy nála 20 évvel idősebb férfi. A történtekről már többször mesélt a nyilvánosság előtt, de ilyen részletesen még sosem. 

Gaga a The Hunting Ground című dokumentumfilmről szóló beszélgetésen mesélt az átélt borzalmakról. A trauma után az énekesnőnek évekig kellett terapeutához járnia, ennek ellenére nem szeretné, ha ezek alapján ítélnék meg az emberek - írja a People.

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

"Soha senki nem beszéltem erről hét évek keresztül. Nem tudtam, hogy mit kéne gondolnom erről az egészről. Nem tudtam, hogyan kell elfogadni. Sajnos hibáztattam önmagamat, és ez nagyban megváltoztatta az életemet, és a gondolataimat. Amikor az embert egy ilyen trauma éri, annak lelki, és fizikális hatásai is vannak. Évekkel később jöttem csak rá, hogy fizikailag nagyon is megviselt a dolog. Nem szeretném, hogy ez meghatározza az életemet, és nem is fogom hagyni" - nyilatkozta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.