Latexben gazdag karácsonyt! Dominaként feszít Poppy Delevingne

szexi LOVE magazin videó Cara Delevingne Poppy Delevingne latex domina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem csupán Cara Delevingne örökölte a szexi családi géneket: dominaszerkóban pózol az idősebb Delevingne-nővér.

Mindenkiből mást hoz ki a szeretet ünnepe. Irina Shayk pucérkodása és Anney Clancy szexi sztriptíze után ezúttal a Delevingne-nővérek legidősebbike, a szintén modell Poppy került a Love magazin híres online adventi naptárjába, méghozzá talpig latexben. Íme:

Kim Kardashian cickói ismét felöltötték a latexethttp://www.life.hu/trend/20150809-kim-kardashian-fekete-latexbe-oltoztette-cickoit.htmlPontosan nem értjük, miért öltözött vámpírnak a valóságshow-sztár és nővére, Kourtney Kardashian, ám ez a lényegen mit sem változtat.Trend--Ejha! Dögös modell lett a hajléktalan fiúbólhttp://www.life.hu/trend/20151217-john-economou-modell-hajlektalankent-elt-mig-kendall-jenner-es-gigi-hadid-segitettek-neki.htmlEgy 20 éves hajléktalan fiúnak akkora szerencséje volt, hogy összetalálkozott Kendall Jennerrel és Gigi Hadiddal, akik szépen el is intézték, hogy beinduljon a karrierje. Trend--A tűzpiros latexruha újra sokkol: ezúttal Sarah Harding nem bírt magávalhttp://www.life.hu/trend/20150830-sarah-harding-piros-latexruhaja-olyan-amilyet-anno-britney-spears-viselt.htmlSarah Harding kolléganőjét utánozza, de ismét bebizonyosodott: ami egyszer bejött, azt nem feltétlenül kell megismételni. Trend--Cindy Crawford lánya anyukájánál is gyönyörűbb modell leszhttp://www.life.hu/trend/20151217-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-gyonyoru-modell-lett.htmlKaia Gerber még csak 14 éves, de már látszik rajta, hogy sikeres modell lesz. Legújabb fotója is ezt bizonyítja. Trend--Latexben, meztelen fenékkel pózol a 18 éves Kylie Jennerhttp://www.life.hu/intim/20151202-kylie-jenner-kim-kardashian-18-eves-huga-latexben-pozol-meztelen-fenekkel.htmlSosem készültek még ilyen merész képek a Kardashian-Jenner família egyik legifjabb tagjáról. IntimOrigoSzerzetesként élt egykor Thaiföld leghíresebb transznemű fehérneműmodelljehttp://www.life.hu/trend/20151217-mimi-tao-thai-transznemu-fehernemumodell-szerzeteskent-elt-egykor.html12 évesen adták kolostorba szülei a most 22 éves Taót, aki az itt eltöltött idő alatt rájött, hogy valójában nőként szeretné élni az életét. Ma ő Thaiföld egyik legünnepeltebb sztárja. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.