Amber Rose dákóval a lábai között pózol - Fotó!

modell fotó szexi biliárd Amber Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fenékkirálynő ismét megmutatta, hogy ha botrányos képekről van szó, ő mindig tud nekünk pikáns felvételekkel szolgálni. 

Rose kisasszony egy fotózás kedvéért mászott fel a biliárdasztalra, ahol bizony újból megmutatta méretes kebleit a világnak. Míg mások kávéval indíjták a napot, Amber Rose dominaszerkót ölt, és asztalokra mászkál.

Forrás: Instagram/amberrose

Időjárás, meló, pénz? Ezekről nem érdemes beszélni az első randinhttp://www.life.hu/intim/20160111-megyeri-zsuzsa-dora-sok-beszednek-sok-az-alja-mirol-beszeljunk-az-elso-randin.htmlSokunkban felmerül a kérdés: miről beszélgessünk az első (és második, majd az azt követő) randin, hogy ne rontsunk ajtóstól a házba, de azért mégis mondjunk valamit magunkról? Természetesen nyomot akarunk hagyni a másikban, de nem mindegy, milyet.IntimThinkstockEz gyors volt! Négy hónap együttlét után eljegyezték Mick Jagger exét, Jerry Hallthttp://www.life.hu/intim/20160112-jerry-hall-mick-jagger-exfeleseget-eljegyezte-a-84-eves-rupert-murdoch-mediamogul.htmlAlig pár hónappal a megismerkedésük után már be is jelentette eljegyzését az 54 éves Jerry Hall és 84 éves párja, Rupert Murdoch médiabáró.Intim--Szerep, ami összeköt: Leonardo DiCaprio és Kate Winslet ölelése a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/intim/20160111-leonardo-dicaprio-es-kate-winslet-olelese-a-golden-globe-on-a-titanic-utan.html1997-ben mutatták be James Cameron Titanicját, melyben megszerettük Jack és Rose, vagis Leo és Kate Winslet párosát. Most, 2016-ban is örvend a szívünk, ha együtt láthatjuk őket.Intim--Csézy: "Boldog feleség vagyok"http://www.life.hu/intim/20160111-csezy-enekesno-boldog-feleseg-ferje-laszlo-oldalan.htmlA magyar énekesnő másfél évvel ezelőtt ment hozzá Lászlóhoz, aki mellett minden egyes nap ajándék számára, és tökéletesen tud azonosulni háziasszonyi szerepével. Intim--Jason Statham eljegyezte kedvesét - Fotó a gyűrűről! http://www.life.hu/intim/20160111-jason-statham-es-rosie-huntington-whiteley-eljegyzes-csodaszep-foto-a-gyururol.htmlA hírt a sztárok sajtósa is megerősítette, Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley pedig a Golden Globe-díjátadón még a meseszép eljegyzési ékszert is megmutatták. Intim--Újra együtt Madonna és Sean Penn?http://www.life.hu/intim/20160110-madonna-enekesno-es-sean-penn-szinesz-ujra-egy-part-alkotnak.htmlEgymás oldalán jelent meg egy jótékonysági eseményen az egykori sztárházaspár. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.