Eurovíziós Dalfesztivál Mans Zelmerlöw Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Magyarországon épp hogy elstartolt A Dal, addig a tavalyi Eurovízió nyertese látszólag boldogabb, mint valaha. Őrülten jóképű, és rajongói szerencséjére rendszeresen posztol is.

Nem először írjuk Mans Zelmerlöwről, a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál győzteséről, hogy imádjuk nézni. Ez továbbra is igaz, legfőképpen, ha ilyen képeket tesz fel Instagram oldalára:

Forrás: Instagram/manszelmerlow

Íme Európa legszexibb hőse: Tudj meg mindent a dögös Eurovízió-győztesről!


Míg tavaly a magyar dal nem különösebben izgatta fel az öreg kontinenst, addig egy skandináv macsó bizony lepattintott pár tangát a bécsi döntő éjjelén. Egy biztos, Európában azóta Mans Zelmerlöw a legjobb parti (na, jó, Harry herceg után), és jó hír, hogy végre a svéd húsgolyókon kívül más élvezetet is nyújt nekünk az IKEA hazája. Korábban itt gyűjtöttünk róla össze mindent, amit tudni érdemes.
Tóth Gabi szerelmes szelfivel készült vasárnapra: Íme!http://www.life.hu/intim/20160124-toth-gabi-enekesno-szerelmes-szelfivel-keszult-vasarnapra.htmlA vagány énekesnő, aki legutóbb másik kedvencéről, a kis Bodzáról posztolt képet, ma újabb cuki fotót tett közzé közösségi oldalán.Intim--Tóth Gabi szerelmes szelfivel készült vasárnapra: Íme!http://www.life.hu/intim/20160124-toth-gabi-enekesno-szerelmes-szelfivel-keszult-vasarnapra.htmlA vagány énekesnő, aki legutóbb másik kedvencéről, a kis Bodzáról posztolt képet, ma újabb cuki fotót tett közzé közösségi oldalán.Intim--Bethany Hamilton a tudta nélkül ad erőt a világnak: Csodás fotót posztolt!http://www.life.hu/intim/20160124-bethany-hamilton-a-felkaru-szorfos-lany-a-tudta-nelkul-ad-erot-a-vilagnak.htmlBethany Hamilton, akit mindenki csak a félkarú szörföslányként ismer, igen aktívan posztol az Instagram-oldalára. Szerencsére most is így tett. Intim--"Majd hívlak!"- Az ígéret, melyre aztán életünk végéig várhatunk vívóállásbanhttp://www.life.hu/intim/20160121-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-szavak-nelkul-ezt-jelenti-a-majd-hivlak-igeret.htmlHatodikosok voltunk. Lacinak meleg barna szeme volt, és sötétbarna haja. Együtt mentünk reggel iskolába, egymás mellett ültünk németórán (ha ötöst kaptam, megtapsolt), és együtt sétáltunk hazafelé is. Az általános iskolai ballagáson azonban úgy tűnt, a mi történetünk véget ér: ő balra, én jobbra. Se kép, se hang évekig, mígnem egyik nap a következő levél fogadott: „Lehet, hogy Téged láttalak reggel a villamoson? És amúgy, hogy telt az elmúlt 20 év?" IntimThinkstockCsodás, szerelmes képet posztolt a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20160124-csobot-adel-es-istenes-bence-cuki-fotoja-az-instagramon.html#vasárnapifejek #szeretemeztazembert - írta ki Instagram-oldalára Csobot Adél, majd pedig közzétett egy igazán édes képet magukról.Intim--Lebuktak! Együtt ment színházba Orlando Bloom és Katy Perryhttp://www.life.hu/intim/20160124-katy-perry-es-orlando-bloom-szinhazban-voltak.htmlÚgy fest, ismét új álompár van születőben az álomgyárban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.