Vele randizik hetek óta Katie Holmes - Fotó!

Vacsora fotó színész Suri Cruise randi Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a hírek szerint eddig Jamie Foxxal találkozgatott, azonban valami rosszul sülhetett el, mert már egy új férfi oldalán keresi a boldogságot. 

Holmes a 46 éves színésszel, Michael Cavadiassal vacsorázott együtt a minap Los Angelesben. A hírek szerint bár csak egy munkavacsoráról volt szó, több bennfentes elmondása szerint a férfi randevúra hívta a 37 éves sztárt. Az elegáns étterem előtt készült fotók alapján nagyon jól telt az este, melyen a színésznő kislánya, Suri Cruise is részt vett.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Fk-Rol/X17online.Com
Továbbra is imádjuk nézni ezt a gyönyörű férfit, na!http://www.life.hu/intim/20160124-mans-zelmerlowot-az-eurovizio-sved-nyerteset-imadjuk-nezni.htmlMíg Magyarországon épp hogy elstartolt A Dal, addig a tavalyi Eurovízió nyertese látszólag boldogabb, mint valaha. Őrülten jóképű, és rajongói szerencséjére rendszeresen posztol is.Intim--Cinthya Dictator furcsa szerelmi háromszögéről vallotthttp://www.life.hu/intim/20160125-cinthya-dictator-szerelmi-haromszogben-elt-az-elmult-evben.htmlA fotóslány szerelme soha nem csillapodott Varga Viktor iránt, de volt más férfi is, aki megdobogtatta a szívét. Intim--Lebuktak! Együtt ment színházba Orlando Bloom és Katy Perryhttp://www.life.hu/intim/20160124-katy-perry-es-orlando-bloom-szinhazban-voltak.htmlÚgy fest, ismét új álompár van születőben az álomgyárban. Intim--Ne strapáld le magad többszöri önkielégítéssel! - Egyéjszakás szexszabályok pasiszemmelhttp://www.life.hu/intim/20160121-egyejszakas-szexszabalyok-pasiszemmel-peldaul-ne-strapald-le-magad-tobbszori-onkielegitessel.htmlHozzám vagy hozzád? Van nálad gumi? Itt aludjak, vagy lelépjek? Akkor majd keressük egymást? Az egyéjszakás kalandoknak is megvannak a maguk klasszikus kérdései, amik szinte minden ilyen esetben előkerülnek. Megkérdeztünk néhány férfiút, ők hogyan válaszolnak rájuk. Intim--Törőcsik Mari megindítóan nyilatkozott elhunyt szerelmérőlhttp://www.life.hu/intim/20160122-torocsik-mari-ritkan-nyilatkozik-a-maganeletrol-most-szerelmerol-beszel-a-muveszno.htmlA kétszeres Kossuth-díjas, Cannes-ban is díjazott színésznő nagyon ritkán nyilatkozik, főleg a magánéletéről. Most azonban kivételt tett. Intim--Lara Stone fehér vizes pólón átütő mellekkel szexiskedikhttp://www.life.hu/intim/20160122-lara-stone-modell-feher-vizes-polon-atuto-mellekkel-szexiskedik-egy-vogue-fotozason.htmlHiába húzott felsőt, nem sokat hagyott a képzeletre a nőies formáiról híres modell. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.