Catherine Zeta-Jones film melltartó filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő a Dad's Army című film londoni premierjén jelent meg egy lenyűgöző ruhában, mely alá a jelek szerint Catherine Zeta-Jones elfelejtett melltartót húzni. 

A 46 éves Catherine Zeta-Jones simán letagadhatna 10 évet a korából: a gyönyörű színésznő legutóbb egy londoni filmpremieren jelent meg, ahol igazán lenyűgözően lépett a vörös szőnyegre. Egy valamin ugyanakkor megakadt a tekintetünk: Michael Douglas tündöklően szép felesége elfelejtett melltartót húzni az estélyi alá.

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

5+1 dolog, amit érdemes tudnod, mielőtt randizol egy állandóan éhes lánnyalhttp://www.life.hu/intim/20160126-ezeket-erdemes-tudnod-mielott-randizol-egy-allandoan-ehes-lannyal.htmlNem kell virág a randira… csak csoki, és minden működni fog. Intim--Liptai Claudia Olaszországban romantikázik szerelmével - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160126-liptai-claudia-szerelmevel-adammal-olaszorszagban-romantikazik.htmlA gyönyörű műsorvezető nemrég költözött össze mestercukrász szerelmével, Pataki Ádámmal, most pedig egy romantikus kiruccanást tettek Olaszországba, a fagyi-világbajnokságra. Intim--"Majd hívlak!" - Az ígéret, amelyre aztán életünk végéig várhatunk vívóállásbanhttp://www.life.hu/intim/20160121-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-szavak-nelkul-ezt-jelenti-a-majd-hivlak-igeret.htmlHatodikosok voltunk. Lacinak meleg, barna szeme volt, és sötétbarna haja. Együtt mentünk reggel iskolába, egymás mellett ültünk németórán (ha ötöst kaptam, megtapsolt), és együtt sétáltunk hazafelé is. Az általános iskolai ballagáson azonban úgy tűnt, a mi történetünk véget ér: ő balra, én jobbra. Se kép, se hang évekig, mígnem egyik nap a következő levél fogadott: „Lehet, hogy téged láttalak reggel a villamoson? És amúgy hogy telt az elmúlt 20 év?" IntimThinkstockEmily Ratajkowski kerek popsiját mutogattahttp://www.life.hu/intim/20160125-emily-ratajkowski-fenekerol-posztolt-kepet-az-instagramra.htmlA fiatal színésznő semmit nem bíz a képzeletre. Bikiniben vagy csupaszon is előszeretettel pózol. Intim--Vele randizik hetek óta Katie Holmes - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160125-katie-holmes-ezzel-a-ferfival-talalkozgat-romantikus-vacsora-kislanyat-is-magaval-vitte-foto.htmlA színésznő a hírek szerint eddig Jamie Foxxal találkozgatott, azonban valami rosszul sülhetett el, mert már egy új férfi oldalán keresi a boldogságot. Intim--Elképesztő dolgokat dugdosnak a sztriptízelők bugyijába - Vicces fotó! http://www.life.hu/intim/20160125-nem-konnyu-sztriptizlanynak-lenni-sajtos-szendvics-wc-kefe-kupon-landol-a-bugyiban.htmlA táncosok élete korántsem nevezhető könnyűnek és problémamentesnek. Akadnak olyan vendégek ugyanis, akik kicsit furcsán próbálnak fizetni egy-egy műsor után. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.