Kiderült, hol tartja majd esküvőjét Lady Gaga

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor -
esküvő Lady Gaga Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és dögös vőlegénye, Taylor Kinney állítólag mediterrán hangulatban képzelik el életük egyik legfontosabb ceremóniáját.

Lady Gagát tavaly februárban jegyezte el szerelme éppen Valentin-napon. Azóta ugyan már felröppent az esküvő lefújásának híre is, de a legfrissebb információk alapján szó sincs ilyesmiről.

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Lady Gaga és Taylor Kinney éppen az esküvőjük helyszínét tervezgetik, és egy hozzájuk közel álló forrás szerint már sikerült is meghozniuk a nagy döntést - írja a Page Six. A pár állítólag Olaszországban szeretné kimondani a boldogító igent! Ennek pedig az lehet az oka, hogy Lady Gaga olasz származású, és szeretne ezen a gyönyörű napon visszatérni a gyökereihez.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Ennél többet viszont még nem tudnak az esküvőjükről. Lady Gaga nem az az izgulós menyasszony, így szépen, nyugodtan haladnak.

Tangás fenekével csábít Doutzen Kroes - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160129-doutzen-kroes-tangas-fenekevel-csabit.htmlA szállodában töltött unalmas perceket ütötte el azzal Doutzen Kroes, hogy fehérneműben fotózgatta magát a tükörben. A szexi fotókat természetesen rajongóival is megosztotta a sztár. Intim--Botrány! Szexelnek a PETA új reklámjában http://www.life.hu/intim/20160129-szexelnek-a-peta-legujabb-kisfilmjeben-szerintuk-a-veganok-jobban-birjak-az-agyban.htmlAz állatvédő szervezet egy igencsak sokat mutató filmet készített, mellyel a húsfogyasztás ártalmaira próbálják felhívni a figyelmet. Szerintük, aki nem vegán, az borzalmas az ágyban. IntimThinkstockDögös dominaszerkót húzott Pirner Almahttp://www.life.hu/intim/20160129-pirner-alma-rudtancos-tv2-edes-elet-szarja-dogos-dominaszerkot-huzott.htmlA farsangi bulira készülve szexi jelmeztárából vonultatott fel néhány darabot férjének a rúdtáncosnő. A Piroska, a riói táncos- és a pávajelmez után természetesen belebújt egy dominaszerkóba is. Intim--Napi sokk: Csipkebugyi férfiaknak? http://www.life.hu/intim/20160129-csipke-fehernemu-ferfiaknak-ilyen-vicces-ruhadarabokat-meg-nem-lattal-foto.htmlKözeledik a Valentin-nap. Persze ilyenkor számtalan szexinek vallott, valójában roppant kínos termék kerül a boltok polcaira. A férfiaknak készült csipkebugyi nevetséges, vagy inkább izgató? IntimOrigoRita Ora közszemlére tette melleithttp://www.life.hu/intim/20160129-rita-ora-instagramon-mutogatta-melleit.htmlAz énekesnő sosem volt szégyenlős, most mégis sikerült meglepnie mindenkit meztelenkedésével. Intim--Földes Eszter: "A férjem, Lovasi András vissza tud hozni a földre"http://www.life.hu/intim/20160129-foldes-eszter-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-sztarja-lovasi-andras-zenesz-felesege-a.htmlAz RTL Klub Válótársak című sorozatának szőke bombázója bevallotta, miben segíti 20 évvel idősebb zenész férje. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.