Kim Kardashian: "Utálom a hatalmas melleimet"

mell Kim Kardashian testképzavar test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán megdöbbentő kijelentést tett a dús idomairól ismert botrányhősnő, aki nemrég adott életet második gyermekének. 

Ha eddig bárki azt hitte volna, hogy Kim Kardashian majd kicsattan az önbizalomtól, az nagyon is tévedett! Van ugyanis valami, amivel sehogy sem elégedett a celebnő, legalábbis állítása szerint. Mint kiderült, Kim melleivel nincs kibékülve, ennek pedig hivatalos weboldalán adott hangot.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

"Utálom a hatalmas melleimet" - vallotta be a kis Saint és a divatdiktátor North West anyukája, aki ennek ellenére szívesen mutogatja magát akár teljesen meztelenül is.

Elvált apukával randizni? Igen! Jegyzet szkeptikus szingli nőknekhttp://www.life.hu/intim/20160201-igenis-elvalt-apukaval-is-lehet-randizgatni-jegyzet-szkeptikus-szingli-noknek.htmlA nők nagyon sokszor, különösen akkor, ha még nincs gyerekük, képesek bepánikolni, ha egy kisebb-nagyobb "csomaggal" rendelkező pasival jönnek össze. Részben talán érthető is az első ijedelem: a gyermeknevelés hatalmas felelősség, rengeteg időt és energiát követel, ráadásul a volt feleség ott lebeg a háttérben, ami megnehezítheti az új kapcsolat indulását. Vagy épp a dacos kölyök, aki szívből utálja apa választottját. Ezeket a férfiakat te is kapásból kihúzod a lehetséges randijelöltek listájáról? Rosszul teszed! Nézd meg, miért rejlik bennük nagy potenciál! IntimThinkstockKivillanó péniszekkel indult el a BBC új sorozata - Videó!http://www.life.hu/intim/20160202-szexjelenet-es-peniszek-a-bbc-uj-sorozataban-az-internet-lazong-video-az-elso-reszbol.htmlA nézők már most kiakadtak, mert szerintük ez a fajta magamutogatás nem méltó egy ilyen hírű tévécsatornához. A Háború és béke feldolgozása a látottak alapján elég izgalmasnak ígérkezik. Intim--Céline Dion: “Soha nem fogok újra megházasodni”http://www.life.hu/intim/20160202-celine-dion-megfogadta-hogy-soha-nem-fog-meghazasodni.htmlAz énekesnő percekkel azután tette meg ezt a fogadalmat, hogy elbúcsúzott szeretett férjétől. René Angelil január 14-én adta fel a harcot a rákkal szemben. Intim--14 év együttélés után megkérte párja kezét Kemény Déneshttp://www.life.hu/intim/20160202-kemeny-denes-a-vizilabda-valogatott-egykori-szovetsegi-kapitanya-eljegyezte-parjat.htmlTöbb mint egy évtizednyi együttlét és egy közös gyerek után eljegyezte 20 évvel fiatalabb párját, Renátát a magyar vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya. IntimOrigoRupert Grint számára nem volt emlékezetes Emma Watson csókja?http://www.life.hu/intim/20160201-rupert-grint-es-emma-watson-csokjelenete-a-szinesz-nem-emlekszik-a-tortentekre.htmlA két sztár még a Harry Potter utolsó részében talált egymásra. Bár az összebújás elég heves volt, a jelek szerint nem volt emlékezetes. Intim--Megható vallomást tett feleségéről Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/intim/20160201-hugh-jackman-meghato-vallomasa-felesegerol-deborra-lee-furnessrol.htmlImmár 20 éve, hogy az X-Man és A nyomorultak sztárja oltár elé vezette a nála 13 évvel idősebb Deborra-Lee Furnesst, ám a mai napig ugyanolyan szerelmes belé, mint kapcsolatuk kezdetén. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.