Alig takarja valami Cindy Crawford fenekét - Fotó!

modell fotó szexi Cindy Crawford tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell egyszerűen gyönyörű a legújabb róla készült felvételen, melyen épp a tengerparton sétálgat. A lenge öltözet pedig kicsit többet is mutat a kelleténél. 

Crawford az utóbbi hetekben nemcsak mesés külsejével került a magazinok címlapjára. Nemrég az a hír kapott szárnyra, hogy amint betölti az 50. életévét, többet nem fog modellként dolgozni. Szerencsére ezt hamar megcáfolta a modell, és reméljük, hogy még sokáig csodálhatjuk ezt a mesés külsőt.

Forrás: Instagram/cindycrawford

Khloé Kardashian anyaszült meztelenül fürdőzött!http://www.life.hu/intim/20160208-khloe-kardashian-meztelen-kepeket-tett-kozze-instagram-oldalan.htmlA 31 éves celeb sem lóg ki a családjából, hiszen náluk nem nagyon szégyenlősködnek az emberek. A sztár megmutatta magát rajongóinak teljesen pucéron. Intim--Lerántjuk a leplet az albínó divatmodell férfiasságáról - Íme, ez a valósághttp://www.life.hu/intim/20160205-nem-volt-igazi-az-albino-modell-penisze-kiderult-az-eredeti-meret-nezd-meg-a-videot.htmlBár sokan felsikoltottak az albínó modell méretei láttán, a hír kacsának bizonyult. A fiatal férfiról készült korábbi felvételek alapján csak egy ügyes reklámfogásról volt szó. Intim--Channing Tatum feleségének öltáncától leesik az állad - Videó!http://www.life.hu/intim/20160205-channing-tatum-felesege-szettepte-magan-a-ruhat-ilyen-dogos-tancot-mindenkinek-video.htmlA Magic Mike szépfiúi óta minden nő álma, hogy egyszer a párjuk is lejtsen nekik otthon egy magánszámot. A színész most kaphatott egyet, és nem is akárkitől. Intim--Íme, Mihalik Enikő mellbimbói teljes valójukban - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160205-mihalik-eniko-megmutatta-mellbimboit-szexi-felsoben-pozol-a-szupermodell-foto.htmlA szexi modell már többször is megmutatta mesés alakját a kamerának. Enikő most a kebleit tette közszemlére. IntimOrigoGigi Hadid mellei címlapra kerültek - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160204-gigi-hadid-nem-vett-melltartot-a-poloja-ala-melleket-villantott-a-szexi-modell-foto.htmlA szexi modell nem nevezhető szégyenlősnek, ha fotózásról van. Már többször is szemügyre vehettük a babaarcát és mesés alakját, most viszont a kebleit tette közszemlére. Intim--Gianni: „Meg fogom kérni Zita kezét"http://www.life.hu/intim/20160204-gianni-annoni-olasz-etteremtulajdonos-meg-akarja-kerni-debreczeni-zita-kezet.htmlAz olasz amorózó révbe ért és arról mesélt, mi a véleménye a házasságról, és mik azok az értékek, amik fontosak számára egy kapcsolatban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.