5+1 dolog, amit a férfiak elvárnak a feleségüktől

Forrás: Thinkstock -
motiváció házasság társ férfi férj kapcsolat bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a nőknek, hanem a férfiaknak is komoly elvárásaik lehetnek, mielőtt elmondják a holtomiglan-holtodiglan esküt.

1. Bizalom – A bizalom mindennek az alapja, erre épül a kapcsolat, a kölcsönös tisztelet záloga, amely nélkül ingatag az együttlét táptalaja.

Forrás: Thinkstock

2. Támogatás – Egy férfinak is szüksége van támogatásra a banális ötletektől kezdve egészen abban, hogyha fel akar valamit találni vagy ha munkanélkülivé válik.

3. Motiváció –

Egy ambíció nélküli embernek nem elég a Facebook-on terjedő motivációs idézeteket és képeket vizslatnia.

A biztos motivációhoz egészséges kapcsolatra és célokra van szüksége.

4. Társ – Minőségi időt tölthet együtt és közös hobbikat űzhet olyasvalakivel, aki a szó legszorosabb értelmében a társa.

5. Élvezet – Szüksége van egy szexistennőre, akivel még évek múltán is rendszeresen szeretkezik úgy, hogy még élvezi is.

Forrás: Thinkstock

+1 Közös nézőpont – Közös érdekek, értékek és eszmék. Egy hosszú távon működő kapcsolat akkor válik igazán komollyá, ha a két ember (legalább pár dologban) ugyanúgy gondolkozik és közös dolgaik is vannak. Ez gyermekneveléskor ütközik ki igazán és akkor derül ki két ember mennyire tud közösen jól menedzselni helyzeteket.

Müller Péter: "Ezért ritka a jó házasság"

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 205. rész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.