Az Oscar-parti legkínosabb pillanata: Jennifer Garner és Ben Affleck találkozása

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Oscar-gála Oscar-díj parti házasság válás Oscar 2016 Ben Affleck Jennifer Garner megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egykori álompárja a vasárnapi Oscar-gála utáni partin mulattak együtt, és bár nagyon igyekeztek, néhány fagyos pillanatban készült fotó pontosan tükrözi azt, mit is éreznek most egymás iránt.

Mint a Life.hu is megírta, Jennifer Garner csak úgy ragyogott a vasárnap esti Oscar-díjátadón. A háromgyerekes anyuka exférje, Ben Affleck nélkül jelent meg a gálán, az azt követő Vanity Fair-partin azonban már nem tudta kikerülni egykori szerelmét.

Jennifer és Ben a Daily Mail szemtanúi szerint végig igyekeztek bizonyítani, mennyire jó viszonyt ápolnak egymással továbbra is, a parti végén készült fotók tanúsága szerint azonban még maradt némi tüske bennük:

A színésznőt egy barátnője kísérte el a Vanity Fair Oscar-díjátadót követő partijára Forrás: Northfoto

A színésznő szinte végig igyekezett kerülni a szemkontaktust egykori férjével. Jennifer Garner és Ben Affleck tavaly jelentették be, hogy 10 év házasság után elválnak. Jennifer a napokban nyilatkozott kapcsolatáról és annak végéről: a cikkért kattints ide.

Élő adásban sírta el magát Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-elo-adasban-sirta-el-magat.htmlA Jóbarátok sztárja könnyekben tört ki, amikor az NBC műsorában köszönetet mondott a sorozat rendezőjének, Jim Burrows-nak. TV + Sztárok--Bunyóra hívta Dynamic Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160229-dynamic-rapper-fight-challende-kihivassal-rendezne-konfliktusat-berki-krisztian.htmlA rapper videókihívással rendezné régóta húzódó konfliktusát Berki Krisztiánnal. TV + Sztárok--Gaál Noémi: "Hiányozni fog nekem Németh Lajos"http://www.life.hu/sztarok/20160223-gaal-noemi-idojaras-jelento-bizik-abban-hogy-nemeth-lajos-utan-jo-munkatarsat-valasztanak-melle.htmlA magyar időjós, aki 18 évvel ezelőtt kezdett a TV2-nél Németh Lajossal, hálás azért, hogy egy ilyen munkatárs mellett dolgozhatott. TV + Sztárok--Céline Dion már készül a nagy visszatérésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160218-celine-dion-enekesno-mar-probal-es-keszul-a-visszateresre-las-vegasban.htmlEgy hónappal férje, René Angélil halála után az énekesnő már próbál következő showjára. TV + Sztárok--Világsztár lesz Vilmos herceg első nagy szerelméből, Rose Farquhar-ból?http://www.life.hu/sztarok/20160217-vilmos-herceg-elso-nagy-szerelme-rose-farguhar-a-the-voice-versenyzoje-lesz.htmlA brit herceg első nagy szerelmeként emlegetett Rose Farquhar is indult a brit The Voice tehetségkutató műsorában. TV + Sztárok--Kate Winslet teljesen ellágyult, hogy Oscart kapott legjobb barátja, Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20160229-igy-reagalt-kate-winslet-szineszno-arra-hogy-oscar-dijat-kapott-leonardo-dicaprio.htmlLáttad már, hogyan hallgatta a díjazott Leonardo DiCaprio beszédét a színésznő? Videó alább. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.