Jóban Rosszban Válótársak szerelem Szorcsik H. Viktória
A fiatal színésznő boldog, hogy a sok hercehurcát követően újra ő nevelheti gyermekeit, ráadásul ismét rátalált a szerelem is. A boldogsága azonban akkor lenne teljes, ha munkát találna, ugyanis most édesanyjánál lakik a gyerekekkel, nem engedheti meg magának, hogy lakást béreljenek. 

"Sajnos hiába szerepeltem évekig napi televíziós sorozatban, és láthattak nemrég Stohl Andrással a Válótársakban, sajnos nem keresnek újabb szerepajánlatokkal" - panaszolta a Blikknek.

Vad erotika az RTL Klubon

Szexjelenettel tért vissza a tévéképernyőre Szorcsik H. Viki. A fiatal lány az RTL Klub Válótársak című műsorában Stohl András partnere. Hogy miként élte meg a forgatást, arról itt mesélt.

"Boldog vagyok a gyere­keimmel, ők az életem értelmei, csakhogy ruha, cipő kell nekik, azt szeretném, ha semmiben nem szenvednének hiányt. A volt párommal megegyeztünk, hogy én nevelhetem a gyere­keimet. Sohasem akarom elszakítani őket az apukájuktól, akkor láthatja, viheti el Zarát és Andriskát amikor csak akarja" - nyilatkozta Viki, aki anyagi problémák miatt most az édesanyjánál lakik a kicsikkel. Hozzátette, bármilyen munkát elvállalna, ha kell pincérnőnek, eladónak állna. "Egyáltalán nem derogál a munka, mert szeretem az embereket" - mondta.

Forrás: TV2

Időközben Viki életébe új szerelem is érkezett: "Még nagyon a kapcsolat elején vagyok, de tény, hogy Leventével szeretjük egymást, és nagyon várja, hogy megismerhesse a gyerekeimet. Bár régóta ismerem Leventét, és a szakításom után lettünk igazán lelki társak, amiből kibontakozott a szerelmünk, de nem kapkodok. Felelősséggel tartozom a gyerekeimért. Levente nagyon megbízható, megértő férfi, egészen más, mint a gyerekeim apukája, ő is elmúlt harmincéves, mellette biztonságban érezném magunkat, mégis néhány hónapnál több idő kell ahhoz, hogy elkötelezzem magam" - vélekedik.

A valaha volt 10 legszexibb dal, ami biztosan beindít az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160129-a-valaha-volt-10-legszexibb-dal-ami-biztosan-beindit-az-agyban.htmlSzerelmeskedés közben némi háttérzene jól szokott jönni, na, de milyen is legyen? Ajánlunk egy jó adag olyan dalt, amikkel biztosan nem fogsz mellé: ezeknek a számoknak akkora az erotikus töltete, hogy a hangfalak is felizgulnak tőlük. Intim--Phil Collins újra együtt van volt feleségévelhttp://www.life.hu/intim/20160129-phil-collins-es-volt-felesege-orianne-collins-ujra-egy-part-alkot.htmlA hamarosan 65 éves sztár nemrég még csak bicegve tudott végigvonulni Miami utcáin, de állítólag nemhogy baja lenne a legendás énekesnek, hanem szétveti a boldogság! IntimOrigoKavarnak a Downton Abbey sztárjaihttp://www.life.hu/intim/20160129-downton-abbey-sztarjai-laura-carmichael-es-michael-fox-kavarnak.htmlLaura Carmichael és Michael Fox között beindult a kémia. A két sztár hamar rájött, hogy éreznek valamit egymás iránt. Intim--Palvin Barbi mellvillantós fotójától leesik az álladhttp://www.life.hu/intim/20160129-palvin-barbara-szexi-melyen-kivagott-ruhaban-pozol-mellet-villantott-a-magyar-modell.htmlA modell egy igazán dögös, elől mélyen dekoltált ruhában partizott a minap, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül. Wow! Intim--Botrány! Szexelnek a PETA új reklámjában http://www.life.hu/intim/20160129-szexelnek-a-peta-legujabb-kisfilmjeben-szerintuk-a-veganok-jobban-birjak-az-agyban.htmlAz állatvédő szervezet egy igencsak sokat mutató filmet készített, mellyel a húsfogyasztás ártalmaira próbálják felhívni a figyelmet. Szerintük, aki nem vegán, az borzalmas az ágyban. IntimThinkstockDögös dominaszerkót húzott Pirner Almahttp://www.life.hu/intim/20160129-pirner-alma-rudtancos-tv2-edes-elet-szarja-dogos-dominaszerkot-huzott.htmlA farsangi bulira készülve szexi jelmeztárából vonultatott fel néhány darabot férjének a rúdtáncosnő. A Piroska-, a riói táncos- és a pávajelmez után Anna természetesen belebújt egy dominaszerkóba is. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.